05 / 09 / 2024

Arasta AVM'de mağaza satışları devam ediyor!

Arasta AVM'de mağaza satışları devam ediyor!

Eskişehir Yolu üzerinde bulunan Bağlıca, Ankara'nın "en modern yerleşim alanı" olma yolunda hızla ilerliyor 



Son on yılda şehirleşmenin kent merkezinden Eskişehir yolu ve civarına kaydığı Ankara'da Bağlıca, mevcut konumu,alt yapısı, yeşil alanları ve yapılaşma sırasında uygulanan standartlarıyla da  kısa vadede kazançlı bir yatırım yapmayı planlayan kişilerin dikkatini çekiyor.

Başkent Üniversitesi kampüsüne 500 metre mesafede olan Bağlıca, Ankara'nın merkezi Kızılay'a sadece 18 km. uzaklıkta. Bin 200 hektarlık bir alanda devam eden inşaat çalışmaları tamamlandığında okulları, spor, sağlık ve sosyal tesisleri, müstakil ve çok katlı konutları ve yapımı hızla devam eden Bağlıca Arasta Alışveriş Merkezi'yle Ankara'nın "en modern yerleşim alanı" olma yolunda hızla ilerliyor. 

Alt yapı, ulaşım, inşaat konularında tüm detayları en ince ayrıntısına kadar belirlenerek, çalışmaları devam eden Bağlıca,  planlanan 70 bin konutun tamamlanmasıyla yaklaşık 200 bin nüfuslu bir yerleşim alanı olacak. 

Bağlıca'da dikili bir ağacınız olsun!
Dört yolun kesiştiği oldukça merkezi bir konumda bulunan Bağlıca Arasta AVM, bölgenin sadece alışveriş ve eğlence ihtiyacına cevap vermekle kalmayıp, şimdiden sosyal sorumluluk ve sürdürülebilir fayda ilkeleri çerçevesinde çalışmalar yapıyor.

Bağlıca Arasta AVM projesini hayata geçiren  Mavi Barış İnşaat "Bağlıca'da dikili bir ağacınız olsun" kapmanyası çerçevesinde inşaatı devam eden ve satışı yapılmakta olan mağazaları satın alan müşterileri adına bölgede belirlenen alana ağaç dikiyor. Başlattığı kampanya ile hem kazançlı yarınlara imza atıyor hem de doğaya ve çevreye yatırım yapılması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.


Geri Dön