29 / 04 / 2024

Arçelik Kurutma Makinelerinde 10 Yıl Motor Garantisi! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..

Arçelik Kurutma Makinelerinde 10 Yıl Motor Garantisi! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..

Arçelik çamaşır kurutma makinesi alacaklar için 10 yıl motor garantili teknolojisiyle merak konusu oluyor. Peki geri iade etme süresi nedir? Akıllı Nem Sensörü ne işe yarıyor? 



 Arçelik Kurutma Makinelerinde 10 Yıl Motor Garantisi! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..

Söz konusu kampanya stoklarla sınırlıyken kampanya 15 Mart tarihine kadar yapılan Kurutma Makinesi alımlarında geçerlidir. 10 yıl motor garantisi kampanyası sadece Isı Pompalı Kurutma Makinelerinde geçerli olacaktır. Ayrıca 30 güne kadar iade etme durumuda söz konusudur. 

Airtouch Teknolojisi

Airtouch teknolojisi ile, özel kanat sistemi sayesinde tambur hareket etmez ve hava kanallarından çıkan sıcak hava sayesinde çamaşırlarınız en hassas şekilde kurur. Kurutma makinesinde kurutulamaz etiketli çamaşırlarınızı bile bu program sayesinde kurutabilirsiniz. 

Otomatik Kırışık Önleme Fonksiyonu

Kurutma işlemi bittikten sonra, çamaşırların makineden boşaltılması gecktiğinde, belirli aralıklarda otomatik olarak kırışık azaltma hareketi gerçekleşir. Bu durum ütü işlevinin kısa sürmesini sağlar.

Pratik Filtre

Kapaktan kolayca ulaşılabilen ve iç içe geçmiş iki katmandan oluşan bir filtre kolay ve pratik bir şekilde temizlenerek çamaşır makinesinin daha sağlıklı kullanılmasını sağlar. Bu özel filtre sayesinde makineyi 6 ayda bir temizlemek yeterlidir.

Özel Tasarım Tambur

Tamburuna özel cam dalgalar ve eğrisi, giysilerin daha kolay hareket etmesine yardımcı olur. Bu gelişmiş tasarım, temizleme performansını arttırırken, enerji ihtiyacını da azaltarak daha iyi bir karıştırma etkisiyle üstün performans sunar.

Isı Pompalı Kurutma

Kurutma makinesi ısı pompalı kurutma teknolojisi ile daha yüksek enerji sınıfına sahip olur ve çamaşırların renklerini koruyarak kurutma işlevini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

Peki Arçelik kurutma makinesinde bulunan akıllı nem sensörü ne işe yarıyor?


Geri Dön