27 / 04 / 2024

Arçelik Ocaklı Fırınları Mart 2022 Fiyat Listesi…

Arçelik Ocaklı Fırınları Mart 2022 Fiyat Listesi…

Hem ocak hem fırın arayanlar, bu yazımız tam size göre… İşte Arçelik ocaklı fırınlarının özellikleri ve Mart 2022 fiyatları…



Yemek pişirme konusundan mutfaktaki en büyük yardımcılarımızdan biri fırınlar. Türkiye mutfak kültüründe geçmişten bugüne kadar fırınlar hep yer almıştır. Elektronik pişirme aracı olan fırınlar, icat edildiği günden bu yana çeşitli teknolojik gelişim ve modellerden geçmiştir. Günün her öğünü için farklı tarifte yiyecekler için kullanılan fırınlar, mutfakların büyük bir kurtarıcısı. Fırınlar, farklı çalışma prensipleri, çeşitleri ve tasarımlarıyla kullanıcıların yemek pişirme ihtiyaçlarına pratik ve kolay bir şekilde cevap vermektedir.

Elektriği ısıya çeviren, çok daha kısa sürelerde yemek pişirme imkanı sunan fırın modelleri ile Arçelik da öne çıkan markalar arasında yer almaktadır. Geliştirilmiş modelleri ve farklı teknolojileri ile dikkat çeken Arçelik fırınları, ısı kaybını önlemek amacıyla tasarlanan kapakları ile de dikkat çekmektedir. Arçelik, tüm beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde olduğu gibi ocaklı fırın kategorisinde de geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 66, 69, 72, 82 Litre olmak üzere farklı kapasitelerde geliştirilen Arçelik solo fırınları, tek bölmeli olarak üretiliyor.

Arçelik Ocaklı Fırınları Mart 2022 Fiyat Listesi…

Arçelik kampanyaları kapsamında Arçelik solo fırın alımına ise küçük ev aletlerinde 300 TL indirim uygulanıyor.


Geri Dön