Beyaz Eşya

Arçelik'ten ocak ayına özel 9 kg kurutma makinesinde yüzde 50 indirim kampanyası!

Arçelik, ocak ayına özel seçili beyaz eşya alımlarında özel olarak 9 kg kurutma makinesinde yüzde 50 dev indirim kampanyası sunduğunu açıkladı. İşte kampanyalı ürünler haberin ayrıntıları...

Arçelik'ten Beyaz Eşya Alımlarına Özel, 9 kg Kurutma Makinesinde yüzde 50 indiri yacağını açıkladı. Arçelik tarafından uygulanan bu kampanya 1-15 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Bu kampanya sadece Oliz kullanıcılarına özel bir kampanyadır ve her kampanyadan 1 defa faydalanılabilir. Kampanya kapsamındaki ürünler ise stoklarla sınırlıdır.

Türkiye'nin en iyi beyaz eşya markalarından biri olan Arçelik'te ocak ayına özel bir indirim kampanyası sunuyor. Arçelik, 2071 MB Çekmeceli Derin Dondurucu'da indirim yapıyor. İşte, 2071 MB Çekmeceli Derin Dondurucu özellikleri.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

Prosmart Inverter Kompresör

Sıcaklık dalgalanmalarını en düşük seviyeye indirerek daha az enerji il daha etkin bir soğutma sağlar. Standart buzdolaplarına göre dört kata kadar daha sessiz çalışan Prosmart Inverter Kompresör evinizin huzurunu korumaktadır.

Hızlı Dondurma Özelliği 

Ürün bu özelliği ile dondurucuda saklamak istediğimiz gıdaları daha  hızlı bir şekilde dondurarak besin değerlerinin düşmemesi için saklama imkanı sağlamaktadır.

Kolay Kapı Açma Mekanizması da mevcut

Üründe, ayrıca, kolay açılır tutamak ile dolabın kapısı açılırken "ekstra efor kullanılmasına gerek kalmaz. İç - dış ortam sıcaklık farklılıklarından ötürü (özellikle dondurucu bölmesinde bu daha fazladır) basınç farkları da oluşur. Ayrıca, buzdolabın içinde oluşan vakum (negatif basınç) nedeni ile kapının açılması da zorlaşır.

Açılma Yönu Değiştirilebilir Kapı özelliği de bulunuyor 

Kapı alt ve ustlerinde bulunan menteşe yerleri değiştirilerek, kapıların kapanma yönleri sağa veya sola kapanacak şekilde ayarlanabilir. urunun kullanım alanına göre kapıların kullanım yönu konusunda esneklik sağlamaktadır. 

ÜRÜNÜN GENEL ÖZELLİKLERİ

Arçelik, 2071 MB Çekmeceli Derin Dondurucu Rengi Beyaz, öte yandan Dondurucu Yeri Dikey Dondurucu şeklinde. Ürün Tipi ise Tek Kapılı ve Elektronik Göstergeli. Ayrıca üründe, 3 Light & Pot Kontrol Sistemi de yer almkatadır.

Üründe, Kapı Yönü Değiştirme özelliği, Kolay Kapı Açma Mekanizması Dondurucu Bölme Özellikleri de bulunmaktadır. Bölme Sayısı 7,  Dondurucu Çekmece Sayısı 5, Kapaklı Bölme Sayısı 2 Buzluk Tipi ise Standarttır.

ÜRÜNÜN FİYATI

13.349 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 06 Ocak  2024 tarihinde saat 15:21'de  yazılmıştır. An itibarı ile dolar kuru 29.84 Türk Lirası, Euro 32.68 Türk Lirası, altının gramı ise 2.000 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik Imperium TV'lerde yeni yıla özel indirim kampanyası!

Arçelik Geniş Hacimli Buzdolaplarında 6.000 TL'ye varan indirim kampanyası!

Arçelik'ten kasım ayına özel Ankastre Bulaşık Makinelerinde 2.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik’ten kasım ayına özel seçili set alımlarında 3.000 TL indirim kampanyası!