15 / 05 / 2024

ArenaPark Beach Volley Turnuvası gelenekselleşiyor!

ArenaPark Beach Volley Turnuvası gelenekselleşiyor!

Geleneksel ArenaPark Beach Volley Turnuvası 2014'te birinci takıma 750 lira, ikinci takıma 500 lira ve üçüncü takıma ise 250 lira değerinde T-Sport'tan hediye çeki verilecek.



ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi geleneksel hale getirdiği plaj voleybolu turnuvasının bu yıl ikincisini düzenliyor. Kadın, erkek ve karma olmak üzere toplam 64 takımın yarışacağı ‘Geleneksel ArenaPark Beach Volley Turnuvası 2014’ te birinci takıma 750 lira, ikinci takıma 500 lira ve üçüncü takıma ise 250 lira değerinde T-Sport'tan hediye çeki verilecek.


İstanbul’un Avrupa yakasında alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi olan ArenaPark,  artık geleneksel hale getirdiği Beach Volley Turnuvası’nda filenin yıldızlarını ağırlıyor.  Geçen yıl birincisi düzenlenen ArenaPark Beach Volley Turnuvası'nın ikincisi 23 Ağustos - 7 Eylül tarihleri arasında voleybol tutkunlarını bekliyor. Küçükçekmece Voleybol Kulübü Derneği işbirliğiyle gerçekleşecek olan turnuva ArenaPark Açık Otopark Alanı’nda düzenleniyor. Bunun için otopark alanına özel kum getirilirken, ziyaretçilerin ve sporseverlerin maçları rahatlıkla izlemesi için tribün de kurulacak. 

64 takım yarışacak  

Kadın, erkek ve karma olmak üzere üç kategoriden oluşacak turnuvada toplamda 64 takım yer alacak. ArenaPark Beach Volley Turnuvası’nda her kategoride dereceye giren ilk üç takıma sırasıyla 750 lira, 500 lira ve 250 lira değerinde T-Sport'tan hediye çeki verilecek. Turnuvaya katılmak için ArenaPark Danışma Noktası’na başvurmak gerekiyor. 





Geri Dön