25 / 07 / 2024

ArenaPark’tan alışveriş yapanlar SSangyong Korando kazanıyor!

ArenaPark’tan alışveriş yapanlar SSangyong Korando kazanıyor!

ArenaPark’ın, 1 Haziran’dan başlayan ve 20 Ekim’e kadar sürecek olan kampanyası kapsamında bir kişi 2013 model Ssangyong Korando sahibi oluyor...


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


ArenaPark’ın, 1 Haziran’dan başlayan ve 20 Ekim’e kadar sürecek olan kampanyası kapsamında bir kişi 2013 model Ssangyong Korando sahibi oluyor. Kampanyaya katılmak için Trend Card’ı kullanarak ArenaPark’taki mağazalardan 50 liralık alışveriş yapmak yeterli.

Ziyaretçilerine harcarken kazanma fırsatı sunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi,  düzenlediği kampanya ile yazın bu sıcak günlerini hareketlendiriyor.  “ArenaPark’ta Dolu Dolu, Korandolu Alışveriş”  adını taşıyan kampanya kapsamında  ArenaPark, bir ziyaretçisini 2013 model Ssangyong Korando sahibi yapıyor. ArenaPark’ın 1 Haziran’da başlayan ve 20 Ekim’e kadar devam edecek olan kampanyasına katılmak çok kolay. Yapılması gereken tek şey Trend Card’ı kullanarak ArenaPark’taki mağazalardan alışveriş etmek. Kampanya kapsamında her 50 liralık alışveriş yapana 1 adet çekiliş hakkı veriliyor. Konfor odaklı modern stili ile birlikte mükemmel bir sürüş keyfi sunan Ssangyong Korando’yu kazanan şanslı kişi 2 Kasım Cumartesi saat 15:00’te yapılacak çekilişle belli olacak.


Açık havada alışveriş keyfi

Yarı açık mimarisi ve muhteşem peyzajıyla rahat bir alışveriş keyfi yaşatan ArenaPark’ta ulusal ve uluslararası markaların ürünlerini satan 100 mağaza bulunuyor. ArenaPark, çocuk eğlence alanlarının yanı sıra cafe ve restoranlarıyla da büyük beğeni topluyor. ArenaPark’ın, “ArenaPark’ta Dolu Dolu, Korandolu Alışveriş” kampanyasının büyük ilgi görmesi bekleniyor. 


Geri Dön