30 / 04 / 2024

Arnavutköy Bolluca Stadı açıldı!

Arnavutköy Bolluca Stadı açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 7000 metrekare alan üzerine kurulu 960 seyirci kapasiteli Bolluca Stadı düzenlenen törenle açıldı.




Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 7000 metrekare alan üzerine kurulu 960 seyirci kapasiteli Bolluca Stadı düzenlenen törenle açıldı. Büyük projelerle adından söz ettiren Arnavutköy Belediyesi sosyal donatı yatırımları kapsamında yakın zamanda yapımına başladığı Bolluca Stadı’nın yapımının tamamladı.



200 bin metrekare alanda çalışmalar başlayacak


Açılışta konuşma yapan belediye başkanı Baltacı : Bu tesis yaklaşık 200 bin m² lik alanda bu yılın sonuna doğru çalışmasına başlanacak tesisler bütününün bir parçasıdır. Bu alan içerisinde yürüyüş yollarını, bisiklet yollarını, sportif alanları, hobi alanlarını ve piknik alanlarını barındıracak komplike bir alan olacaktır. Bu alan mevki olarak İmrahor Boğazköy deresi diye tabir ettiğimiz alan da sağlı sollu şekillenecek büyük bir projedir. İfadelerinde bulundu.


Makro Projelerin Odağındayız


Konuşmalarına devam eden başkan Baltacı: Arnavutköy her yönüyle gelişiyor hergün daha güzel hizmetlerin odağı haline geliyor. Hükümetimizin büyük makro projeleri var gecenlerde Yavuz Sultan Selim köprümüzün açılışını yaptık. Yavuz Sultan Selim köprüsünün bir ayağıda kuzey marmara oto yolu arnavutköy ilçe sınırlarından geçiyor dolayısi ile bunun gibi 3. Havalimanı Kanal İstanbul Projesi ve diğer önemli yatırımlar bir takım fuar ve kongre merkezlerininde içinde olacağı önemli yatırımların ilçemizde hayata geçeceğini dile getirdi.


Belediye başkanı Baltacı’nın konuşmalarının ardından kurdele kesimine geçildi Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ercan Üner, meclis üyeleri, daire amirleri ve Mahalle Muhtarlarının katılımı ile Bolluca Stadı’nın açılışı gerçekleştirildi.


FİFA Standartlarında


Bolluca Stadı 7000 metrekare alanı, otoparkı, 960 kişilik kapalı tirübünü ve FİFA standardındaki suni çimleri ile spor severler kadar sporcuların da beğenisini topluyor. Ayrıca futbol sahasında gerçekleşmesi hedeflenen karşılaşmaların yoğunluğu gereği dört soyunma odası, kafeterya, hakem soyunma ve dinlenme odaları, kulüp odası, sağlık ve doping odası, yönetici odası, depo ve makine odası, mescit, güvenlik odası, bay, bayan ve engelli tuvaletlerinin yer aldığı tesis binası sporcularımızın tüm ihtiaçlarını karşılayacak niteliktedir.



Arnavutköy Belediyesi



Geri Dön