06 / 05 / 2024

Arsa alacaklara Nef’ten güzel haber! İşte Nef’in yeni stratejisi!

Arsa alacaklara Nef’ten güzel haber! İşte Nef’in yeni stratejisi!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bazı hedeflerine hızla ulaşmak için çalışma başlattıklarını duyurdu. İşte detaylar!



ARSA ALMAK GÜVENLİ YATIRIM!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “İnsanlar arsa alamıyor. Çünkü kurumsal olarak arsa satan yok. Nef olarak arsayı alıyoruz. Parselizasyonunu yapıyoruz, yolunu, altyapısını, elektrik ve suyunu yapıyoruz. Projelerin büyüklüğüne göre Nef projeleri de yapıyoruz. İçindeki Nef projelerinden belki zarar edilecek ama arsanın total değerini artırdığı için daha karlı olacak. Sözün özü aldığımız yerlere değer kazandırarak, tüm paydaşların kazanmasını sağlıyoruz. İnsanlar arsayı alınca 5-10 yıl değer kazansın ve çocuklarına kalsın, çocukların geleceği için güvenli bir yatırım olsun diyerek arsa almaktadır. O süre zarfında boş kalıyor, hiçbir şey yapmıyor. Biz de insanların yatırım için aldığı bu yeri, yatırım süresi boyunca çiftlik gibi kullanabilmesini sağlayan ve Nef ’in patentli inovasyonu fold home bağlamında değerlendirmelerini sağlıyoruz. Arsaya çiftlikler yapıyoruz. İster çiftliği ile ister üzerindeki tiny house’uyla sosyal alanları tasarlanmış oluyor ve böyle bir arsa teslim ediyoruz” dedi.

ÇANAKKALE’DEN ALSANIZ DA BODRUM’A DA GİDEBİLİYORSUNUZ

Arsa projelerinin farkına da değinen Timur, “Çanakkale’den bir arsa aldınız diyelim; Nef Arsa portföyü içindeki Bodrum’daki veya İzmir’deki arsalarımız da kullanabilir hale gelecek. Kışın birini, yazın da diğerini… Türkiye’de iki üç yıl sonra 20’ye yakın çiftlik evine sahip olacağız. Dünyada tüm bunların hepsini bütünsel yapan kimse yok” diye konuştu.

4 KITADA PROJE GELİŞTİRİYORUZ

Pandeminin etkisinin azalmasıyla yurtdışı anlaşmalarına önem verdiklerini dile getiren Timur, şunları aktardı; “Yurtdışı yatırımlarına ağırlık verdik. Son olarak Kazakistan ve İngiltere’de de proje geliştirmiştik. Kazakistan’daki projemizin 10 bloğunu tamamladık. İlk bölümde teslim ediyoruz. ABD’de 3’üncü projemiz bitti, 4’üncüsünü de Brooklyn’deki projenin yakınında yapıyoruz. Manhattan projesinde de yaşam başladı, burada yeni bir projeyi gerçekleştiriyoruz. Almanya’da da hem yeni yerler var hem de mevcut projelerimizi hızlandırdık. Tüm bunların yanında Almata’da ikinci bir proje de Dubai, Miami, Londra, Montreal, Los Angeles, Stuttgart, Berlin, Mannheim gibi şehirlerde yerel ortaklar ile geliştireceğimiz Nef markalı gayrimenkul projelerine ağırlık veriyoruz.”

AKTİF BÜYÜKLÜĞÜMÜZ 11 MİLYAR TL

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “2021 yılında Nef’in toplam hacminin yani aktif büyüklüğünde yüzde 80 artış yaşandı. Şirketin aktifl eri 6 milyar TL’den 11 milyar TL’ye çıktı. Bu süreçte 560 milyon TL sermaye artırımı gerçekleştirdik. Aktif büyüklük rakamımız önemli. Örnek verirsek; Petrol Ofisi’nin aktif büyüklüğü 12 milyar TL. Özkaynağa bakarsak, Nef’in özkaynağı 3.5 milyar TL, Petrol Ofisi’nin öz kaynağı da 2.8 milyar TL. Finansal yükümlülüğün aktife oranında Türkiye’deki en iyi şirketlerden bir tanesiyiz” dedi.

Araç sahipleri dikkat! İşte 11 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 11 Eylül Pazar 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 11 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum


Geri Dön