18 / 05 / 2024

ArsaVev'den dost parselleri kampanyası! Tapusu hemen teslim ve yüzde 25 indirim fırsatı!

ArsaVev'den dost parselleri kampanyası! Tapusu hemen teslim ve yüzde 25 indirim fırsatı!

ArsaVev Assos projesi kapsamında arkadaşını getiren yatırımcılar yüzde 25 indirim fırsatından faydalanacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...



Yüzde 100 dostluk yüzde 25 indirim sloganı ile satışa sunulan projede bütçenize uygun şekilde arsanızın büyüklüğünü belirliyorsunuz Ayrıca, sosyal imkanlarla zenginleştirilmiş ve sınırlı sayıdaki bu özel projede tapular hemen teslim ediliyor.

Türkiye’nin en değerli lokasyonlarından Assos’ta, doğanın kalbinde, tapulu ve imarlı bir arsa sahibi olabilme imkanı sağlayan projede arsalar 500 metrekaredir. 

Peyzajı ve alt yapısı hazır, sosyal imkanlarla donatılmış bir ev sahibi imkanı sunan projenin toplam alanı 110.000 metrekare. Dilediğiniz zaman, değerlenen tapunuzu en kârlı şekilde başkasına satabiliyorsunuz. 

18 uygulaması tamamlanan arsaVev assos projesi,  doğanın sunduğu ayrıcalıklar ve zengin sosyal imkanlarla, keyif ve huzur dolu bir yaşam vaadediyor.

Söz konusu Assos projesindeki sosyal alanlar ise şu şekilde: Çocuk Oyun Alanı, Meydan Kahvesi, Spor Aktiviteleri, Yoga, Basketbol, Futbol, Açık Hava Sineması, Dev Ateş Meydanı.

Temmuz ayında teslim edilecek proje ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. Ödeme planı detaylarına göre yüzde 50 peşin ve 24 ay vade fırsatı sağlanıyor. 

Belediyeden büyük fırsat! O ilde tam 6 dükkan ve 1 ev satılacak!

Zeray Country Akmeşe satışa çıktı! Yeni proje! 


Geri Dön