05 / 05 / 2024

25 - 11 - 2020 Tarihli arşiv haberleri - 121 Haber

Körfez GYO Tuzla arsası değerleme raporu!

Körfez GYO'nun Emlak Konut GYO A.Ş ihalesinden alınan Tuzla İçmeler arsasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Sirius Mekanik Tesisat Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirius Mekanik Tesisat Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Evren Emlik tarafından kuruldu.

7 soruda konut dokunulmazlığının ihlali!

Konut dokunulmazlığını ihlal suçunun maddi unsuru, failin, hak sahibinin rızasına aykırı olarak konutuna veya konutun eklentilerine girmesi veya rıza ile girdikten sonra buradan çıkmaması gerekiyor. Peki konut dokunulmazlığı ihlal edildiğinde ne oluyor? İşte cevabı...

Osmanoğulları 20 İnşaat Medikal Gıda Deri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları 20 İnşaat Medikal Gıda Deri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Aşık tarafından kuruldu.

Sorgut İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorgut İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Demet Sorgut tarafından kuruldu.

Dercem İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dercem İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Topcu ve Mehmet Ali Derya ortaklığında kuruldu.

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Gençtürk ve Temel Gençtürk ortaklığında kuruldu.

Ev aldıktan sonra bu ödemeleri geri alabilirsiniz!

Konut sahibi olan vatandaşlar, devlet ve bankalardan geri alabileceği ödemeleri araştırıyor. Peki, ev aldıktan sonra hangi ödemeler geri alınabiliyor? İşte detaylar...

Yeni yıkım ‘afet yasası’ mı olacak?

6306 sayılı Kanun’un 6. maddesindeki değişikliğin hak kayıplarına neden olacağını iddia eden Av. Senih Özay, "Değişikliğin mülkiyet hakkına vereceği zarar uygulamada görülecek" diye konuştu.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İBB'den balıkçı esnafına kira desteği!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mevsim normallerinden daha sıcak geçen hava ve pandemi koşulları sonucu gelir kaybı yaşayan balıkçı esnafına destek çıkıyor. 

Hangün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Tolgahan Sayışman tarafından kuruldu. 

İBB, meydan tasarım yarışmalarının birincilerini açıklıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yapılan meydan tasarımları yarışmasında, ödüller sahiplerini buluyor.

Hm Karaduman İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Karaduman İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Mehmet Karaduman tarafından kuruldu.

Atölye Yol Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Atölye Yol Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Feyzi Ataman tarafından kuruldu.

E Makro Tavan Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Makro Tavan Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Yüksel tarafından kuruldu.

İsrail güçleri Batı Şeria'da 4 Filistinli aileyi evsiz bıraktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'da Filistinli bedevilere ait 4 adet baraka evi "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı. 

Saem Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saem Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çörtmenoğlu tarafından kuruldu.

Yenser İnşaat Otomotiv Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenser İnşaat Otomotiv Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Çelik tarafından kuruldu.

TOKİ Adana Sarıçam kura sonucu 2020!

TOKİ Adana Sarıçam kura sonucu 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana Sarıçam kura sonucu 2020 ve TOKİ Sarıçam kura sonuçları isim listesi...

İnfinity Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfinity Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Mıanjı ve Mehdı Noeı ortaklığında kuruldu.

Sivas'ta yeni itfaiye binası 2021'de hizmete açılacak!

Sivas Belediyesi tarafından inşa edilen yeni itfaiye binasının 2021'de hizmete girmesi bekleniyor. Yeni itfaiye binası 15 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 

İkiztepe Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkiztepe Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Güneş tarafından kuruldu.

Türk inşaat şirketlerinden Katar'daki altyapı projelerine destek!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Dr. M. Mustafa Göksu, Türkiye ve Katar arasındaki ticari faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Göksu, açıklamasında Türk inşaat şirketlerinin Katar'daki alt yapı projelerine destek verdiğini söyledi.

Bolu'da dar gelirlilere 'sosyal konut' müjdesi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal konut projesi için Dağkent’ten satın alınan 26 dönüm arazinin tapusunu Bolu kamuoyu ile paylaşarak, “Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul.  İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

Taş Şehir Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Şehir Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Abd Alrhman ve Mohammad Al Dash ortaklığında kuruldu.

Dba Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dba Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Damla Atakan ve Doğan Bora Atakan ortaklığında kurudu.

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Nageb Ahmad Ism Al-Saeedy ortaklığında kuruldu.

TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...