30 / 04 / 2024

Artaş Tema İstanbul projesi!

Artaş Tema İstanbul projesi!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Artaş Tema İstanbul projesi, İstanbul Halkalı'da yükseliyor...



Artaş  Tema İstanbul  projesi kapsamında toplam 3 bin 610 adet konut yer alıyor. Dairelerin 2015 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi planlanan projede satış sürecine devam ediliyor. 


Konutların alanlarının 53,11 metrekare ile 141,67 metrekare arasında değiştiği Tema İstanbul Halkalı nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Halkalı cevabı veriliyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün.


Artaş Tema İstanbul projesi, Mesa, Öztaş, Artaş, Kantur ve Akdaş ortak projesi olarak inşa ediliyor.  Tema World, Tema Plaza ve Tema Mall gibi alanların bulunduğu projede rezidans, ofis, AVM ve eğlence alanları mevcut.


Artaş Tema İstanbul projesi!


Artaş Tema İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede;  geniş meydanlar, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, eğlence alanları, spa, fitness center, meyve bahçeleri, yüzme havuzları, bisiklet parkuru, spor alanları, tenis kortu, güvenlik hizmetleri  gibi sosyal olanaklar sunuluyor.


Toplam 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde yükselen Artaş Tema İstanbul projesi kapsamında 333 bin metrekaresi konut alanı için ayrıldı. 


Artaş Tema İstanbul adres: Atakent Mah. 03 Güney Yanyolu, 34500 Küçükçekmece / İstanbul


Artaş Tema İstanbul iletişim:

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön