12 / 05 / 2024

Artık benim de evim olsun diyenler! Fırsat İş Bankası'ndan geldi, işte kampanya detayları!

Artık benim de evim olsun diyenler! Fırsat İş Bankası'ndan geldi, işte kampanya detayları!

Konut sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit birikimi olmayanlar için İş Bankası müjdeli bir haber verdi.



 Artık benim de evim olsun diyenler! Fırsat İş Bankası ndan geldi, işte kampanya detayları!

500.000 TL Konut Kredisi

İş Bankası, ev sahibi olmak isteyen müşterilerine yönelik kapsamlı bir konut kredisi kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde müşteriler, konut kredisi kullanabilecekleri gibi geri ödeme döneminde de esnek ödeme seçeneklerinden faydalanabilecekler. İş Bankası, müşterilerinin ev sahibi olurken zorlanmamaları ve geri ödeme sürecinde bütçelerini zorlamamaları için yeni formüller geliştirdi.

Kampanya kapsamında, İş Bankası konut kredisi kullanan müşterilere 6 ay öteleme imkânı sunuyor. Bu öteleme imkânı sayesinde, müşteriler kredi taksitlerini 6 ay boyunca ödeme yapmadan öteleyebiliyorlar. 6 ayın sonunda ise kredi taksitlerini ödemeye başlıyorlar. 6 ay öteleme imkanının şartları hakkında bilgilendirme ise İş Bankası tarafından konut kredisi talep eden müşterilere yapılmakta ve tercih müşterilere bırakılmaktadır.

İş Bankası, ev sahibi olmak isteyen müşterilerine özel bir konut kredisi kampanyası sunuyor. Müşteriler, kredi geri ödemeleri için esnek seçeneklerle birlikte konut kredisi kullanabiliyorlar. İş Bankası, müşterilerinin hem ev sahibi olmalarına yardımcı olmak hem de geri ödemelerini kolaylaştırmak için yeni formüller geliştirdi.

İş Bankası'nın konut kredisi kampanyası dahilinde, müşterilere 6 ay ödeme erteleme imkânı sunuluyor. Bu ötelemenin kullanılması halinde, müşteriler kredi taksitlerini 6 ay boyunca ödemiyorlar. Ardından, geri ödemelerine devam ediyorlar. Ayrıca, belirli tarihlerde balon ödeme yapmayı taahhüt eden müşteriler, konut kredisi taksitlerini düşürme imkânı buluyorlar.

Konut kredisi için başvuru yapan müşteriler, kredi vadesini 120 aya kadar seçebiliyorlar. Bu şekilde, kredi geri ödemeleri müşteriler için daha uygun hale geliyor. İş Bankası'ndan 500 bin Türk lirası konut kredisi kullanmak isteyenler, 120 ay vade seçeneğiyle aylık %1,98 faizle hesaplanan 10.940 Türk lirası taksit tutarı ödüyorlar.
Müşteriler, İş Bankası'nın konut kredisi kampanyası dahilinde sunulan farklı ödeme seçenekleriyle, geri ödemelerini kolaylaştırarak ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirebilirler.

Ev fiyatları son 6 yılda 7 kat arttı! Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede!

Konut fiyatları artıyor! İstanbul'da 'fay' hattından kaçışlar başladı!

TOKİ Niğde projesiyle tek bir ilçeye 180 yeni konut geliyor!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön