21 / 05 / 2024

Artık bu kadarına da pes dedirtti! Önceden bedavaydı! Şimdi fiyatı 50 TL’ye çıktı! Haberi alanlar çılgına döndü!

Artık bu kadarına da pes dedirtti! Önceden bedavaydı! Şimdi fiyatı 50 TL’ye çıktı! Haberi alanlar çılgına döndü!

İnsanlar yıllardır kasaplardan bedava kemik alıyordu. Sokak hayvanlarına verilen kemikler de artık kasaplarda ücretli olarak satılmaya başladı. İşte detaylar...



HABERİ DUYAN VATANDAŞLAR “BU KADARINA DA PES!” DEDİ

Yeni uygulamayla sokak hayvanlarına verilen kemikler artık kasaplarda ücretli olarak satılmaya başladı. Üstelik kemiklere belirlenen fiyatlar da bu kadarı da pes dedirtti. Edinilen bilgiye göre, etiketlenen kemiklerin kilosu 20 liradan başlayıp, 50 liraya kadar çıkabiliyor. Sokak hayvanlarına ücretsiz bir şekilde kemik alarak dağıtan ve hayvanların karnını doyuran vatandaşlar, daha önce bedavaya verilen kemiklerin fiyatının 20 lira ila 5 lira arasında değiştiğini öğrenince şoke oldu!

Sokak hayvanlarına besleme yapılmasının yanı sıra yıllardır ihtiyaç sahibi insanların da ücretsiz bir şekilde aldığı bedava kemik dönemi artık sona erdi! Edinilen bilgilere göre, artık kemikler de parayla satılmaya başlandı.

Artık bu kadarına da pes dedirtti! Önceden bedavaydı! Şimdi fiyatı 50 TL’ye çıktı! Haberi alanlar çılgına döndü!

FİYATI 50 TL’YE KADAR ÇIKIYOR

Kasaplar artık kemiklerde de hem ücret isteyip hem de kemiklere etiket basmaya başladı. Kuzu kemiği ve dana kemiği de para ile satılıyor. Fiyatı ise 20 lira ile 50 lira arasında değişiyor.


KASAPLAR: “MECBUR KALDIK”

 Kasaplar; Gönüllü hayvansever vatandaşların kemikleri sokak hayvanlarını beslemek için herhangi bir ücret ödemeden aldıklarını ifade etti. Bunun yanı sıra kemiklerin ihtiyaç sahibi insanlar tarafından da alınarak kemik suyunu kaynatıp çocuklarına yedirdikleri ve pilavına katan aileler olduğunu söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan kasaplar, artan maliyetler nedeniyle böyle bir karar almak zorunda olduklarını belirtti.

Aile Bakanlığı’ndan müjdeli haberler üst üste geldi! 2023 gıda yardımı başvuruları başladı!

Lise mezunlarının sevinçten ağzı kulaklarına varacak! Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı! Süresi dolmadan başvurun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön