10 / 05 / 2024

Arzum Sultane AR2007 Tek Yönlü Izgara ve Tost Makinesi'nde büyük indirim! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum Sultane AR2007 Tek Yönlü Izgara ve Tost Makinesi'nde büyük indirim! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum Sultane AR2007 1800W Tost Makinesi, 4 adet pişirme kapasitesi ve 3 farklı ısı ayarıyla  hem ızgara hemde tost makinesi olarak kullanılabiliyor.



 Arzum Sultane AR2007 Tek Yönlü Izgara ve Tost Makinesi nde büyük indirim! 1 Mart 2023 fiyat listesi
Arzum tost makinesi pişirme konusunda bir çok fonksiyona sahiptir. Geniş kullanım plakaları sayesinde hem süreden hemde elektrik tüketiminden tasarruf ettirdiği için çok kişi tarafından tercih edilir. 

TOST MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Arzum tost makineleri, geniş kullanım plakaları sayesinde 4 adet tost pişirme özelliğiyle dikkat çekiyor.Böylece çok sayıda tost minimum süre içerisinde pişirilebiliyor. 
  • 1800 Watt güce sahip olan tost makinesi, 3 farklı ısı kademesinde çalışma gösteriyor.Cihaz hem tost hemde balık ve et kızartmak için kullanılabiliyor.
  • Bununla brlikte tost makinesinin pişirme plakası 180 derece açılarak direkt ızgara aletine dönüşebiliyor. 1800 Watt gücünde olan ızgara ve tost makinesi, farklı ısı değerlerinde çalışıyor. 
  • Sahip olduğu 3 farklı çalışma kademesi sayesinde pişirilecek yemeğe göre ayarlamalar yapılabiliyor. Böylece tost ve ızgaralar için optimum sıcaklık değerleri bulunabiliyor ve yemeklerin daha lezzetli pişmeleri gerçekleşiyor.
  • Tost makinesi üzerinde bulunan ayarlanabilir termostatı sayesinde tost ve ızgara çeşitleri minimum süre içerisinde pişiriliyor
  • Gelişmiş teknolojiye sahip tost makinesinde çıkarılabilen ve döküm malzemeden üretilen pişirme plakası, granit malzeme ile kaplanmış olduğu için aldığı ısı ile doğrudan ısınabiliyor. 
  • Ayrıca leke tutmama özelliği ile de kullanıcısına yıkama işleminde ekstra uğraş vermiyor Çıkarılabilir plakası her kullanım sonrası rahat bir şekilde bulaşık makinesinde yıkama kolaylığı sunuyor.Yükseklik ayarı ile kullanımı kişiselleştirilebilen Arzum Sultane AR2007 ızgara ve tost makinesi, dikey saklama özelliği ile muhafaza edilebiliyor.

Peki tost makinesi teknik özellikleri neler, indirimli fiyatı nedir?


Geri Dön