12 / 05 / 2024

Aşçıoğlu'ndan Ispartakule ve Bahçeşehir'e 2 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu'ndan Ispartakule ve Bahçeşehir'e 2 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada  5 milyar liralık iki projeye başlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...



Ispartakule’yi günümüzde en çok talep gören ve genişleme bölgelerinden biri şeklinde belirten İrfan Aşçıoğlu, Ispartakule'nin kentin genişleme bölgelerindeki semtlerin başında gelerek yeni havalimanına ulaşım kolaylığı ve rekabetçi fiyat yapısıyla ön plana çıktığını söyleyerek, "Bu özellikleriyle Göktürk’ün alternatifi gibi düşünebileceğimiz bir konumla pazarda yer alıyor.” diye konuştu.

Aşçıoğlu ndan Ispartakule ve Bahçeşehir e 2 yeni proje geliyor!

*Görsel Selenium Park projesine aittir.

Bahçeşehir’in markalı konut ihtiyacı var

İrfan Aşçıoğlu, Bahçeşehir’de de kentsel dönüşümle çok özel bir arsada butik bir proje yapacaklarını da açıkladı. 1990’larda uydu kent olarak kurulan bölgede aradan geçen 30 seneden sonra  yenilenmeye ihtiyaç duyduğunu söyleyerek, daha önce hiç olmadıkları bir bölge olan Bahçeşehir’de, yine ürün geliştirme çalışmaları süren yaklaşık 200-220 konutun yer alacağı özel bir projeye başladıklarını söyledi. Herhangi bir ticari ünite olmadan, tamamı konutlardan oluşacak bu yeni projede 2 oda 1 salondan başlayan daire seçenekleri sunacaklarını sile getiren İrfan Aşçıoğlu, "Bu projenin ön satışlarına da 2023 yılı ilk çeyreğinde başlayacağız” dedi. İrfan Aşçıoğlu, her iki projeden 5 milyar liralık hasılat beklediklerini dile getiren İrfan Aşçıoğlu, yeni projelerle birlikte toplamda 3 bin kişilik bir istihdam sağlamış olacaklarını da belirtti.

9 ayda yüzde 75’lik kısmını sattı

İrfan Aşçıoğlu, Zeytinburnu Kazlıçeşme’de 9 ay önce başladıkları, 195 daireli Selenium Park’ın yüzde 75’inin satıldığını belirterek,  gelecek yıl ağustos –eylül gibi tamamlamayı planladıkları, güncel değeri 1,5 milyar TL hasılat değeri ile başlattıkları Selenium Park’ta önemli bir satış başarısı yakaladıklarını söyledi.

Anadolu Yakası ve Ege’yi radarına aldı
İrfan Aşçıoğlu, yeni projeler yapmayı sürdüreceklerini dile getirerek, bunun için Anadolu Yakası’nda kentsel dönüşümle arsa kazanılan Üsküdar ile planları tamamlanmak üzere olan Kartal ve Maltepe’ye baktıklarını belirtti. İrfan Aşçıoğlu, ayrıca Çeşme, Urla ve Bodrum’u da radarlarına aldıklarını da söyledi.

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!


Geri Dön