01 / 05 / 2024

Asgari ücret 14 bin lira olacak! Bunu duyanın ağzı bir karış açık kalıyor!  

Asgari ücret 14 bin lira olacak! Bunu duyanın ağzı bir karış açık kalıyor!  

Yeni yılda asgari ücretin ne kadar olacağı merak edilirken siyasilerin bu konudaki tartışmaları da devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete en az yüzde 50 zam yapılması gerektiğini söyleyerek asgari ücreti 14 bin TL yapacağını vaat etti.



Milyonlarca çalışanın gözü kulağı asgari ücrete yapılacak zamda. Yıllık enflasyon dikkate alınarak belirlenecek yeni asgari ücret ile ilgili beklentiler de tartışmalar da bütün hızıyla devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, asgari ücret ile ilgili dikkat çeken açıklamalara imza attı. Mevcut asgari ücretin bu millete yakışmadığını söyleyen Erbakan, asgari ücrete en az yüzde 50 zam yapılması gerektiğini ifade etti.

"ASGARİ ÜCRET 14 BİN TL OLACAK”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, asgari ücreti 14 bin TL yapacakları vaadinde bulundu. Erbakan, bekar bir çalışanın aylık çalışma maliyetinin 9 bin 750 TL olduğunu, mevcut asgari ücretin milletimize yakışmadığını söyleyerek “Enflasyon da dikkate alınırsa yüzde 50 artış yapılması gerekiyor.” Şeklinde konuştu.


Geri Dön