27 / 04 / 2024

Asgari ücret için son dakika açıklaması Bakan Bilgin'den geldi! Açıklamayı duyanın ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bakın!

Asgari ücret için son dakika açıklaması Bakan Bilgin'den geldi! Açıklamayı duyanın ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bakın!

Asgari ücret için son dakika açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. Asgari ücret açıklamasını duyanın ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen siz de bu açıklamaya bir bakın...



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TBMM'de Plan ve Bütçe Komisyonu'nda gerçekleştirdiği konuşmada, geçen sene milletvekillerinin 5 bin istemesine karşılık 5 bin 500 Türk Lirasını yaptıklarını hatırlatarak, "Bu yıl da emin olun enflasyonun karşısında reel ücreti gerileten etkisini ortadan kaldıran bir asgari ücreti gerçekleştireceklerini söyledi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Meclis'te Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bakanlığının bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmalarda asgari ücrete ilişkin de önemli bilgiler verdi.

Asgari ücret için son dakika açıklaması Bakan Bilgin den geldi! Açıklamayı duyanın ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bakın!

Bakan Vedat Bilgin, Aralık ayı ortasında komisyonu toplayacaklarını, geçen sene milletvekillerinin 5 bin Türk Lirası istemesine karşılık 5 bin 500 Türk Lirası yaptıklarını dile getirdi.

Asgari ücret için son dakika açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. Vedat Bilgin'in asgari ücret açıklamasını duyanın ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen siz de bu açıklamaya bir bakın...


Geri Dön