18 / 05 / 2024

Asgari ücrette oran netleşiyor! İşte vatandaşın alacağı zam

Asgari ücrette oran netleşiyor! İşte vatandaşın alacağı zam

Son dakika asgari ücret zammı haberleri yakından takip edilmekte. Milyonların gözü Aralık ayında açıklanacak zam oranına çevrilirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son açıklamaları hesapları şaşırttı. İşte asgari ücretle ilgili bomba tahmin...



ASGARİ ÜCRET ZAMMI İÇİN RAKAM VERDİ
"Asgari ücretin yapılacak zamla kaç TL olmasını bekliyorsunuz?" sorusuna yanıt veren Prof. Dr. Erdoğan, "Asgari ücret bugünün verilerine baktığımız zaman en az 7 bin 500 TL civarında olmalı. Aklıma öncelikle gelen ilk rakam bu." diye konuştu.

ERDOĞAN'IN KULLANDIĞI İFADELERE DİKKAT ÇEKTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın asgari ücret zammıyla ilgili "havada uçuşan değil de yere sağlam basan adımları atacağız" açıklamasına dikkat çeken Prof. Dr. Erdoğan "Bunun dışında bir de havada uçuşan rakamlar var. 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın havada uçuşan değil de yere sağlam basan adımları atacağız' açıklamasının da önemli olduğunu düşünüyorum." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön