04 / 05 / 2024

Ücret netleşiyor! İşte emeklilerin yeni maaş tablosu

Ücret netleşiyor! İşte emeklilerin yeni maaş tablosu

SGK, SSK, Bağ-Kur emeklisi zam tablosu ile ilgili flaş gelişme. 6 aylık enflasyona göre belirlenecek zam oranı için ilk tablo netleşiyor. İşte tüm detaylar...



Milyonlarca emekli yeni yıl zam oranının netleşmesini beklemekte. Emeklilerin yeni yıl gelirlerinin enflasyona göre artacağı tahmin ediliyor. Zammın yanı sıra refah payının da artışa dahil olacağı düşünülüyor. SGK, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için maaş zammı tek tek hesaplama yapıldı. Emeklilere eğer bugün zam yapılırsa en düşük artış 379 TL olabilecek.

Ancak zammın netleşmesi için 2 aylık veri daha var. Aralık ve Ocak ayında açıklanacak enflasyon rakamları sayesinde maaş ortaya çıkacak. Emekliler için refah payı ya da taban maaş düzenlemesi de gündemde.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön