04 / 05 / 2024

Asgari ücrette oran netleşiyor! İşte vatandaşın alacağı zam

Asgari ücrette oran netleşiyor! İşte vatandaşın alacağı zam

Son dakika asgari ücret zammı haberleri yakından takip edilmekte. Milyonların gözü Aralık ayında açıklanacak zam oranına çevrilirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son açıklamaları hesapları şaşırttı. İşte asgari ücretle ilgili bomba tahmin...



Asgari ücret zammı Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden bir oluyor. Aralık ayında işçi ve işverenin birlikte oturacağı görüşmelerde 2023 asgari ücret zammı için nasıl bir karar çıkacağı merakla beklenmekte. "Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Hesaplama nasıl yapılacak, rakam neye göre belirlenecek? Asgari ücrette zam oranı ne olacak?" sorularına yanıt aranırken, Piri Reis Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oral Erdoğan, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı.

SON DAKİKA: ASGARİ ÜCRET KAÇ TL OLACAK?
Habertürk'te Oylum Talu'nun sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Erdoğan, enflasyonla mücadelenin önemine çekti. Asgari ücretin 9-10 bin seviyesinde olsa bile enflasyonla mücadeleyi sürdürmeden bu rakamların birkaç ay sonunda yine yetersiz kalabileceğini belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön