03 / 05 / 2024

Asgari ücret zammı sonrası flaş açıklama: Artık 10 bin TL maaş veremeyiz

Asgari ücret zammı sonrası flaş açıklama: Artık 10 bin TL maaş veremeyiz

2023 yılında uygulanacak asgari ücret yüzde 54,6 zam ile 8506 TL olarak belirlendi. Özel sektörde çalışan ve asgari ücretin üstünde maaş alan kalifiye personeller ise 2023 yılında maaşlarına ne kadar zam alacağını merak ediliyor. İşte tüm detaylar...



2023 yılında uygulanacak asgari ücret yüzde 54,6 oranında zamlanarak 8506 TL olarak belirlendi. İşte tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan asgari ücret zammı sonrası özel sektörde çalışan milyonlarca kalifiye personel yeni yılda hangi oranda zam alacağını merak ederken; konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Haber7 yazarı İsmail Vefa Ak ise Türkiye'de kalifiye personel sorununa odaklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön