29 / 04 / 2024

Asgari ücret zammında flaş detay ortaya çıktı! Memur zammı yol gösterecek

Asgari ücret zammında flaş detay ortaya çıktı! Memur zammı yol gösterecek

Asgari ücret zammında flaş gelişme. Asgari ücret zammını bekleyen milyonlarca çalışan yeni müjdeye kulak kabarttı. Gözler gelecek yeni haberde. Asgari ücret zammıyla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı.



2023 asgari ücret Temmuz zammına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bilgin açıklamalar yapmıştı. Erdoğan, asgari ücretin gözden geçirileceğini ve en düşük memur maaşının 22 bin TL olabileceğini ifade etmişti. 

Bakan Bilgin, "Asgari ücret 500 doların altında olmamalı" diyerek yeni asgari ücret rakamının ne olacağı konusunda meraklarndırmıştı. Yapılan bu açıklamaların ardından gözler asgari ücret ek zammına döndü. En son Ocak zammı ile beraber net 8.506 TL olan asgari ücretin ne kadar olacağını birçok işveren ve asgari ücretle çalışan vatandaş merak etmekte. İşte tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön