27 / 04 / 2024

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücrete Temmuz'da zam var mı?

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücrete Temmuz'da zam var mı?

Asgari ücret zammı ile ilgili gelişmeler tüm vatandaşlar tarafından güncel olarak takip ediliyor. Milyonlarca vatandaş ek zammın yapılması için heyecanlı bekleyiş içerisinde. Peki, Asgari ücrete ara yapılacak mı? Asgari ücrete Temmuz'da zam var mı? İşte tüm detaylar...



Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK devam ederken gündeme dair önemli açıklamalar yaptı ve konu ile ilgili olarak Çelik söyledi:

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücrete Temmuz da zam var mı?

"Asgari ücret ve dar gelirli vatandaşımız ekonomik olarak koruması gündemimizdedir. Yakından takip ediliyor. Vatandaşlarımızın hayat koşulları bizim partimizin her zaman gündemindedir." dedi. 

Dogecoin Balinaları, bu 10 Altcoin'den alıyor!

En uygun kredi hangi bankada? İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Akbank, Garanti kredi faiz oranları!

Milyonlarca kiracının yüzü gülecek! Kira düzenlemesi geliyor, tarih verildi!

Emekli olmak isteyenler dikkat! 5.400 prim günü ve 55 yaşında emeklilik mümkün!

Mayıs ayı enflasyon beklentisi ne? Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön