10 / 05 / 2024

Asgari ücrete ara zam depremi! Gören herkes resmen buz kesti! Hemen bu açıklamalara bakın!

Asgari ücrete ara zam depremi! Gören herkes resmen buz kesti! Hemen bu açıklamalara bakın!

Asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceği merakla araştırılıyor. Asgari ücrete ara zam depremi! Gören herkes resmen buz kesti! Hemen bu açıklamalara bakın!



2023 ASGARİ ÜCRETTE ARA ZAM OLACAK MI? ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM GELECEK Mİ? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili açıklamasında "Asgari ücreti 455-460 dolar arasına çıkararak Türkiye’nin ekonomik gücünü gösterdik. Bir zam beklemiyorum. Olağanüstü bir durum olursa düşünülebilir" ifadelerine yer vererek ara zam iddiasını doğrulamadı. 

Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı, dolaylı olarak ise tüm insanları ilgilendiren asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağı sık sık araştırılırken, bir son dakika açıklaması da Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'dan geldi.

Asgari ücrete ara zam depremi! Gören herkes resmen buz kesti! Hemen bu açıklamalara bakın!

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, yeni yılda asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceği tartışmalarına ilişkin "Zam talebimiz yok. Ondan sonraki ortama bakarız. Asgari Ücret Komisyonu'nda toplantıya katılmadık. Hatta bizi tenkit edenler var, 'gitseydin daha yüksek olabilir miydi' diye. Olabilirdi. Ama TÜRK-İŞ bir rakam söyledi, onun arkasında durdu" açıklamasında bulundu ve kamu sözleşmesi ve taşeron işini gündemden çıkardıktan sonra yapılacak bir şey varsa yapacaklarını belirtti. 

İmar barışı bekleyenler aman dikkat! 2023 yılında imar barışı çıkacak mı? Hemen bu detaylara bakın!

Motorine ikinci indirim, LPG'ye zam geldi! Akaryakıtta Şubat depremi! Total, Opet, PO, BP 3 Şubat 2023 fiyat listesi

EYT’de flaş gelişme! EYT’lilerin maaşı belli oldu! Neye uğradığını şaşıran EYT'liler şokta!


Geri Dön