21 / 05 / 2024

Asgari ücrete ara zam Temmuz'dan önce gelir mi? Kulislerde şok gelişme! 

Asgari ücrete ara zam Temmuz'dan önce gelir mi? Kulislerde şok gelişme! 

Seçimlerde 2'nci tur bekleniyorken, adaylar yeni ekonomik vaatleri ile seçmenlerin karşısına yeniden çıkacak. Asgari ücrete ara zam konusu da merak ediliyor. Peki asgari ücrete ara zam Temmuz'dan önce gelir mi? 



ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM TEMMUZ'DAN ÖNCE Mİ GELECEK? 

Asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı sık sık araştırılan konular arasında yer alıyor. Milyonlarca çalışan Temmuz ayında yapılması planlanan ara zammın ne kadar olacağını merak ediyor. 

Sık sık rakamlar gündeme gelse de; seçimin ikinci tura kalmasıyla beraber belirsizliklere tepki gösteren iş dünyası, şimdi de asgari ücretin 28 Mayıs tarihinden önce belirlenip belirlenmeyeceğine takıldı. 

Asgari ücrete ara zam Temmuz dan önce gelir mi? Kulislerde şok gelişme! 

Her ne kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sürecinden önce asgari ücretin Temmuz'da yeniden değerlendirileceğini açıklasa da kulislerde geçerlilik tarihi temmuz ayı olsa bile zam seviyesinin seçimden önce ilan edilebileceği gündeme geldi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, seçimden önce katıldığı bir televizyon yayınında, asgari ücretin 500 dolara karşılık gelen bir seviyede belirlenebileceğine dikkat çekmişti. 

TOKİ 25 indirim kampanyası için son gün bugün! 

Kiraya yüzde 25 zam sınırının uzatılma ihtimali de fiyatları uçurdu! Ev sahipleri önceden zam yapıyor! 

Binlerce emekliye 3600 ek gösterge şoku! Önce maaşlar artırıldı, sonra maaşlardan kesinti yapıldı!

 


Geri Dön