04 / 05 / 2024

Asgari ücrete bir zam haberi de gıda sektöründen geldi! 1 Temmuz'da artış maaşlara yansıyacak

Asgari ücrete bir zam haberi de gıda sektöründen geldi! 1 Temmuz'da artış maaşlara yansıyacak

Asgari ücrete ek zam haberleri gelmeye devam ediyor. Firmalar hükümetin asgari ücrete yapılacak zam oranına ilişkin çalışmasının detaylarını beklemeden çalışanlarının maaşlarına zam yapmaya başladı. Son zam haberi ise gıda sektöründen geldi.



Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, şirket olarak 17 yılda Türkiye'de beyaz et sektörünün öncülerinden biri olduklarını belirterek, bunun büyük bir ekip çalışmasının sonucu olduğunu bildirdi.

Lezita ailesi olarak "önce insan" yaklaşımıyla çıktıkları yolculukta çalışanları her zaman "en büyük değerleri" olarak gördüklerini kaydeden Ergül, şu açıklamalarda bulundu:

Çalışanlarımızın her zaman yanında olacağımıza dair verdiğimiz söz doğrultusunda ücretlendirme ile ilgili yeni bir yapılanma kararı aldık. Bu doğrultuda, ekonomik zorlukların etkilerini hafifletmek amacıyla yılın ikinci ücret zammını hayata geçiriyoruz. Tüm çalışanlarımıza kapsayan yüzde 25 ücret artışı 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak. 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön