01 / 07 / 2024

Asgari ücrete büyük zam bekleyenler ters köşe olacak!

Asgari ücrete büyük zam bekleyenler ters köşe olacak!

Prof. Dr. Kamil Yılmaz, asgari ücretin 7 bin TL civarında olacağını savundu.



Asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı merak konusu olurken, Habertürk canlı yayınında konuşan Koç Üniversitesi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamil Yılmaz konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu 7-8-9 Aralık'ta toplanarak asgari ücretin kaderini belirleyecek görüşmeleri gerçekleştirecek.

ASGARİ ÜCRETE YÜKSEK ZAM GELECEK Mİ

Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplanmadan önce yapılacak zamma ilişkin tahminler gelmeye devam ediyor. Bazı uzmanlardan asgari ücretin daha önce 8 - 9 bin TL hatta 10 bin TL olacağına yönelik tahminler gelirken, bazı uzmanlardan ise tam tersi bir tablo olacağına ilişkin tahminler gelmeye devam ediyor.

Asgari ücrete büyük zam bekleyenler ters köşe olacak!

Asgari ücrete dair son tahmin, Habertürk canlı yayınında konuşan Koç Üniversitesi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamil Yılmaz'dan geldi. Hükümetin 'Yıl sonunda asgari ücrete ezdirmeyeceğiz' söylemine değinen Yılmaz, 6 aylık enflasyon beklentisinin yaklaşık yüzde 18 olduğunu ve yıl sonu beklentisinin 67 civarı olduğunu ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön