03 / 05 / 2024

Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonları heyecanlandıran açıklama geldi!

Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonları heyecanlandıran açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir asgari ücrete ek zam hakkında yeni bir açıklama yaptı. Bu açıklama milyonları heyecanlandırmaya yetti.



TEMMUZ AYINDA ASGARİ ÜCRETE ZAM YAPILACAK MI? 

Erkan Kandemir, asgari ücrete ara zam sorusuna ise, “Milletimizin sokakta vatandaşımızın derdi bizim derdimiz. Orada bir problem varsa o problem bizim problemimiz. İlgili bakanlarımız konuyla ilgili çalışmalarını yapıyorlar.

Elimizden ne geliyorsa gayret içerisindeyiz. Önümüzdeki süreç içerisinde atılan adımları göreceğiz. Bunu yaparken popülist bir söylem içerisine girmeyi doğru bulmuyoruz. AK Parti milletine uzun vadede bedel ödetecek hiçbir şey yapmamakla istikrarı sağlamış bir siyasi harekettir. Hükümet olmanın gereğini, sorumluluğunu da yerine getirerek adımlar atmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonları heyecanlandıran açıklama geldi!

Erkan Kandemir kira fiyatları hakkında da şunları söyledi; ''en sık önümüze gelen meselelerden birisidir. İlgili bakanlarımız dün çalışama yaptılar. Burada mutlaka bir adım atılması gerektiğini görüyoruz. Bakanlarımız yol haritasını kısa süre içerisinde açıklayacak.''

Hesaplara 2.354 TL para yatırıldı! Paranızı ATM veya PTT’den hemen alabilirsiniz!

İŞKUR 200 personel alımı yapacak! Başvurular başladı!

Altın fiyatlarında yeni rekor! Tarihin en yüksek seviyesini görecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön