Ekonomi

Asgari ücrete yeni zam sinyali! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Asgari ücrete yeni zam mı yapılacak? Asgari ücrete yeni zam ne zaman yapılacak? İşte detaylar! Peki asgari ücrete yeni zam mı yapılacak? Asgari ücrete yeni zam ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasından sonra bu sorular sorulmaya başlandı

Asgari ücrete yeni bir zammın yapılıp yapılmayacağına dair Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamada bulundu. Peki asgari ücrete yeni zam mı yapılacak? Asgari ücrete yeni zam ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasından sonra bu sorular sorulmaya başlandı.

İşte asgari ücrete yeni bir zammın yapılıp yapılmayacağına dair Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söyledikleri…

ASGARİ ÜCRETE YENİ ZAM MI YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika asgari ücrete yeni zam açıklaması yaptı. Bununla birlikte ise milyonlarca çalışan da  "Zamlı asgari ücret ne zaman yatacak? Asgari ücret zammı Ağustos maaşlarına yansıyacak mı?" sorularının yanıtını merak edip araştırmaya başladı.

Asgari ücret zammı ile ilgili yapılan yeni düzenleme 30 Haziran Perşembe günü tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmişti. Bu yeni düzenlemeye göre asgari ücret zammı ne zaman maaşlara yansıyacak? Zamlı asgari ücretler ne zaman yatırılacak?

ASGARİ ÜCRET YÖNETMELİĞİ'NDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından belirlenen asgari ücret tutarı, başka bir yürürlük tarihi belirtilmediği müddetçe yayımlandığı tarihten itibaren yürürlüğe girecek. Bu düzenlemeyi kapsayan Asgari Ücret Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

ZAMLI MAAŞLAR NE ZAMAN YATACAK?

Buna göre, asgari ücret zamlı hali ile Ağustos ayında vatandaşların hesaplara yatırılacak.

ASGARİ ÜCRETE YENİ ZAM SİNYALİ! ASGARİ ÜCRETE NE ZAMAN YENİ ZAM YAPILACAK?

Kayseri'de Femaş Metal Sanayii İşçileri ile Buluşma programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılbaşında asgari ücrete yeni zamma dair umut verici sözler söyledi. Kanun gereği asgari ücrete bir yıl arayla en az bir defa zam yapılması gerekmektedir. Temmuz ayında gelen zamla birlikte Aralık ayında yapılacak zam ile ilgili zorunluluk ortadan kalkmış oldu. Ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamayla Aralık ayındaki zamla ilgili şunları söyledi;

“Asgari ücreti net 5 bin 500 olarak belirledik. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz. Bunun için de insanlarımızdan sabır bekliyorum. Yılbaşında inşallah bu tabloyu yine değerlendirerek gerekeni yine yapacağız. Vatandaşımızdan sabır bekliyorum.”

Elektrikli otomobiller ile ilgili yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı duyurdu! İşte detaylar!

Ucuza konut sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın! Müjde yolda! İşte detaylar!

Fed sonrası dolarda son durum! İşte detaylar!