11 / 05 / 2024

Asgari ücretliye 8008 TL nakit destek verilecek! Başvuru yapmak için son 1 ay, kaçırma!

Asgari ücretliye 8008 TL nakit destek verilecek! Başvuru yapmak için son 1 ay, kaçırma!

Yeni yılın başlamasıyla birlikte asgari ücrette değişiklik yapıldı ve işsizlik maaşı da buna paralel olarak arttı. 2023 asgari ücret tespit Komisyonu toplantıları sonucunda belirlenen asgari ücret, işsizlik maaşı için de referans alınacak.



 Asgari ücretliye 8008 TL nakit destek verilecek! Başvuru yapmak için son 1 ay, kaçırma!

İşsizlik maaşı alma şartlar

İşsizlik maaşı alabilmek için belirli şartların yerine getirilmesi gerekiyor. İşten çıkarılma durumunda işsizlik maaşı alabilmek için kişinin kendi rızası dışında işten ayrılmış olması gerekiyor. Bunun yanı sıra, işsizlik maaşı için başvurunun işten çıkarılma tarihinden itibaren en geç 30 gün içinde yapılması gerekiyor. Ayrıca işsizlik ödeneğinden faydalanabilmek için önceki 120 gün boyunca hizmet akdine tabi olunması ve son 3 yıl içinde işsizlik sigortası primlerinin ödenmiş olması da şartlar arasında yer alıyor. Bu şartları sağlayan asgari ücretli çalışanlar, işsiz kalmalarının ardından en geç 30 gün içinde başvuruda bulunarak işsizlik maaşı ödeneğinden faydalanabilirler. Başvuru süresi içinde başvuruda bulunmayanlar ise bu ödeneğe hak kazanamıyorlar.

EYT’lileri bayram ettirecek müjde! İlk maaşınıza daha hesaba yatmadan zam gelebilir!

Hükümetten flaş adım! İşte kimsenin bilmediği detay! Her ay 2604 TL maaş alabilirsiniz

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön