17 / 05 / 2024

Asgari ücrette işveren maksimumunu açıkladı! Çalışanları mutsuz edecek

Asgari ücrette işveren maksimumunu açıkladı! Çalışanları mutsuz edecek

Milyonlarca asgari ücretli Temmuz ayında maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak konusu oldu. Asgari ücret görüşmelerine ramak kala işverenden dikkat çeken açıklama yapıldı. İşte tüm detaylar...



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni dönemde ekonomi yönetimini açıklaması ve 5 aylık enflasyon rakamlarının belli olmasıyla gözler Temmuz ayında yapılacak zam oranlarına döndü.

5-11 Haziran arasında Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanması beklenirken, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe dikkat çeken asgari ücret açıklaması yaptı. Gültepe olması gereken maksimum seviyedeki asgari ücreti duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön