06 / 05 / 2024

Asılı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Asılı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Baki Asılı tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.



Asılı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Baki Asılı tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu. 


Asılı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her çeşit inşaat Taahhüt onarım alt üst bayındırlık işlerini yapmak. Resmi özel her türlü nakliyat,hafriyat,alt üst yapı kanalizasyon ve çevre düzenleme işlerini yapmak. İnşaat malzemeleri toptan alım satım ithalat ve ihracatını yapmak. Yol,yapım,onarım,bordür,tretuvar işleri ve park ve bahçe yapım onarım,bakım ve düzenleme işlerini yapmak. Şirket amaç ve konusu için gerekli nakil vasıtaları makine,alet ve edavat yedek parçalarını satın alabilir,kiralıyabilir ithalat ve Gümrüklemesini,nakliyesini yapabilir. Şirket amaç ve konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralıyabilir,kiraya verir.Bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir.İpotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket Gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükuna,gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz,tevdi,taksim,parselasyon ilem ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Asılı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Bilali Habeşi Caddesi, Şeyhşamil Sokak 4/2 


Geri Dön