19 / 05 / 2024

Asılı İnşaat nerede

Asılı İnşaat nerede

Asılı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Baki Asılı tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Gül İnşaat Avenue İstanbul projesi ön satışta!

Gül İnşaat ,İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde Avenue İstanbul projesine imza atıyor. Projede ön satışlar başladı...

Görgülü İnşaat kentsel dönüşüme odaklandı!

Emlakkulisi.com olarak Görgülü İnşaat Genel Müdürü Bülent Kalkan ve Marmara Loft Satış Müdürü Betül Akyürek'le gelecek hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

750 daire ve 12 dükkan olarak hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesinin detayları bugün netleşti. Peki, Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

Asılı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asılı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Baki Asılı tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

As Corporation İnşaat Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

As Corporation İnşaat Enerji Anonim Şirketi, Selman Sezen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Asilhan Sevilmez Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Asılı İnşaat nerede Haberi

Asılı İnşaat nerede

Asılı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Baki Asılı tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu. 


Asılı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her çeşit inşaat Taahhüt onarım alt üst bayındırlık işlerini yapmak. Resmi özel her türlü nakliyat,hafriyat,alt üst yapı kanalizasyon ve çevre düzenleme işlerini yapmak. İnşaat malzemeleri toptan alım satım ithalat ve ihracatını yapmak. Yol,yapım,onarım,bordür,tretuvar işleri ve park ve bahçe yapım onarım,bakım ve düzenleme işlerini yapmak. Şirket amaç ve konusu için gerekli nakil vasıtaları makine,alet ve edavat yedek parçalarını satın alabilir,kiralıyabilir ithalat ve Gümrüklemesini,nakliyesini yapabilir. Şirket amaç ve konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralıyabilir,kiraya verir.Bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir.İpotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket Gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükuna,gayrimenkul mükellefiyeti,kat...