19 / 05 / 2024

Asılı İnşaat şirketi

Asılı İnşaat şirketi

Asılı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Baki Asılı tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Cankıl İnşaat Metal Matbaa Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankıl İnşaat Metal Matbaa Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Kılınç tarafından kuruldu.

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emel Kabaosmanoğlu tarafından kuruldu.

Asımgil İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Asımgil İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Asımgil tarafından kuruldu.

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İnci tarafından kuruldu.

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Daryıl İnşaat Nakliye Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daryıl İnşaat Nakliye Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yılmaz tarafından kuruldu.

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Nedimgül İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nedimgül İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Gül tarafından kuruldu.

Mürülü İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürülü İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mehmet Gürger tarafından kuruldu.

Kapsül İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kapsül İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Halkalı'da Muhammet Demirok tarafından kuruldu.

Asılı İnşaat şirketi Haberi

Asılı İnşaat şirketi

Asılı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Baki Asılı tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu. 


Asılı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her çeşit inşaat Taahhüt onarım alt üst bayındırlık işlerini yapmak. Resmi özel her türlü nakliyat,hafriyat,alt üst yapı kanalizasyon ve çevre düzenleme işlerini yapmak. İnşaat malzemeleri toptan alım satım ithalat ve ihracatını yapmak. Yol,yapım,onarım,bordür,tretuvar işleri ve park ve bahçe yapım onarım,bakım ve düzenleme işlerini yapmak. Şirket amaç ve konusu için gerekli nakil vasıtaları makine,alet ve edavat yedek parçalarını satın alabilir,kiralıyabilir ithalat ve Gümrüklemesini,nakliyesini yapabilir. Şirket amaç ve konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralıyabilir,kiraya verir.Bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir.İpotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket Gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükuna,gayrimenkul mükellefiyeti,kat...