12 / 10 / 2024

Aspen aydınlatan duvarlardan 170 kilometre inşa etti!

Aspen aydınlatan duvarlardan 170 kilometre inşa etti!

Yapı Fuarı'nın bir diğer oyuncusu Aspen, bölme duvar sistemleriyle oldukça iddialı. SistemlerineVetrona ve Diversa modellerini de ekleyen firma, kapı modellerini de yeniledi




Yapı Fuarı'nın bir diğer oyuncusu Aspen, bölme duvar sistemleriyle oldukça iddialı. SistemlerineVetrona ve Diversa modellerini de ekleyen firma, kapı modellerini de yeniledi. Bu doğrultuda Almanyadan Dorma, İtalyandan Lualdi ve Rema kapı sistemlerini de fuarda gün yüzüne çıkaran şirket, bölme duvarlarda çevre dostu çözümleriyle dikkat çekiyor. Mekanın gün ışığından en fazla şekilde yararlanmasına imkan tanıyan bu bölme duvarlar  ile yaşam alanlarında daha fazla daha ışığı kullanılıyor.
25 yıllık iş hayatı boyunca 170 kilometrelik bölme duvar projesine imza attıklarını belirten Aspen Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu, bunun 150 tane İstanbul Boğaz Köprüsü anlamına geldiğini kaydederek, diğer rakamlar hakkında şöyle konuştu: "Yılda 1.3 milyon metrekare asma tavan, 25 bin metre uzunluğunda bölme duvar ve 320 bin metrekare yükseltilmiş zemin üretiyoruz. Bu yılki büyüme hedefimiz yüzde 15." Diğer yandan Rusya, Hollanda ve Azerbaycan gibi ülkelerde faaliyet gösterdiklerini belirten Gündoğdu, yoğunlaştıkları bir diğer alan olarak Akdeniz'deki otelleri gösterdi.


Geri Dön