28 / 04 / 2024

Aston Residence Taksim'de yeni butik otel yatırımı için uygun yer bakıyor!

Aston Residence Taksim'de yeni butik otel yatırımı için uygun yer bakıyor!

Taksim'deki eski bir binanın geçtiğimiz yıl restore edilmesiyle ortaya çıkan Aston Residence, butik otelcilikte ilerlemeyi düşünüyor. Aston Residence ortağı Baran Asena, butik otel yatırımları için Taksim'de yer baktıklarını söyledi..



Taksim'deki eski bir binanın geçtiğimiz yıl restore edilmesiyle ortaya çıkan Aston Residence, butik otelcilikte ilerlemeyi düşünüyor. Projelerini anlatan Aston Residence ortağı Baran Asena, Taksim'de otellerin doluluk oranının yüksek olması nedeniyle yeni bir butik otel yatırımı için yer arayışında olduklarını söyledi. 

Kuruluş hikayelerini anlatan Baran Asena," Ortağım Tuncay İnce ile butik otel işletmeciliğine 2012'de başladık. Otelimiz 20 yataklı. Müşterilerimizin yüzde 80'i yurt dışından. Ayrıca yüzde 90 doluluk oranına sahibiz" dedi. 


"Otelimiz şehrin merkezinde muhteşem bir konuma sahip" ifadelerini kullanan Asena, "Çok sayıda restoran, kafe, bar ve mağazanın yer aldığı İstiklal Caddesi otelimize sadece 250 metre uzaklıktadır. Sultanahmet Cami, Ayasofya ve Topkapı Sarayı gibi birçok tarihi mekanın bulunduğu Sultanahmet'e ise 5 kilometre uzaklıktayız. Bu kadar merkezi bir konumda yer almamız daha çok tercih edilmemizi sağlıyor. Özellikle fuarlara gelen iş adamları tarafından çok tercih ediliyoruz" diye konuştu. 

Yeni butik otel yatınmlan hakkında da bilgi veren Baran Asena, "Butik otelcilikte ilerlemek istiyoruz. İstanbul'da özellikle Taksim'deki otellerin yoğunluğu oldukça fazla. Bu bölgenin yeni otellere ihtiyacı var. Taksim otel yatınmlar için cazip bir yer. Biz de yeni yatırımımız için Taksim ve civarı bölgelerdeki yer arayışlarımızı sürüyororuz. Uygun bir yer bulduğumuzda hemen çalışmalara başlayacağız" ifadelerini kullandı. 


Dünya Kobiden



Geri Dön