12 / 05 / 2024

aston residence butik otel yatırımı

aston residence butik otel yatırımı

Taksim'deki eski bir binanın geçtiğimiz yıl restore edilmesiyle ortaya çıkan Aston Residence, butik otelcilikte ilerlemeyi düşünüyor. Aston Residence ortağı Baran Asena, butik otel yatırımları için Taksim'de yer baktıklarını söyledi..

EMS Butik Residence'ta kampanya!

Beylikdüzü – Esenyurt bölgesinin en yenilikçi firması EMS YAPI, yeni projesi ''EMS Butik Residence'' ile yine bölgeye getirdiği ilklerin yanında konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

EMS Butik Residence'ta hemen teslim daireler!

EMS Yapı tarafından inşa edilen EMS Butik Residence'ta daireler hemen teslim satılıyor. Toplam 72 dairenin olduğu projede daireler uygun fiyata satışta.

Elit Yapı Beytepe'de butik residence projesine başlıyor!

Geçen yıl Ankara'ya Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Royal Residence ile Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, Beytepe'de butik residence projesine başlı

Kurtköy Helenium Butik fiyatları!

Helenium Butik Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. İşte Kurtköy Helenium Butik fiyatları...

216 Butik Plus Residence Çekmeköy!

216 Butik Plus Residence Çekmeköy satışları devam ediyor. Dairelerin 212 bin TL ile 555 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede 123 tane daire yer alıyor.

216 Butik Plus Residence fiyatlar!

216 Butik Plus Residence projesi her iki köprüye de 20 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. İşte 216 Butik Plus Residence fiyatlar...

216 Butik Plus Rezidans teslim tarihi!

İstanbul Çekmeköy'de yer alan 216 Butik Plus Residence 216 Yapı imzası taşıyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. 216 Butik Plus Rezidans teslim tarihi haberimizde bulunuyor.

216 Butik Plus Residence Çekmeköy fiyatları!

216 Yapı imzası taşıyan 216 Plus Residence Çekmeköy projesi 123 adet daireden meydana geliyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. 216 Plus Residence Çekmeköy fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor.

216 Butik Plus Residence Çekmeköy satılık daire!

216 Butik Plus Residence Çekmeköy projesinde daireler 2 blok halinde yükseliyor. 216 Butik Plus Residence Çekmeköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Projede 123 adet daire bulunuyor.

Panavia Residence'in yüzde 80'i satıldı!

5 blokta 60 adet özel butik daireden oluşan Panavia Residence By Panaroma Projesi, ulaşım kolaylığı, Boğaz ve Emirgan Parkı manzarası ile ferah daireleriyle dikkat çekiyor.

Panavia Residence'da yaşam başladı!

İstinye'de Panaroma Grup imzasıyla hayata geçirilen Panavia Residence'da yaşam başladı. 5 blokta 60 adet özel butik daireden oluşan Panavia Residence projesi, ulaşım kolaylığı, Boğaz ve Emirgan Parkı manzarası ile dikkat çekiyor.

Elit Yapı, butik residence konseptiyle güvenlik sorununu çözüyor!

Büyük projelerde binlerce kişinin yaşaması nedeniyle güvenlik konusunda sıkıntı yaşanırken, Ankara' yı " butik residence " konseptiyle tanıştıran Elit Royal Residence, bu sorunu ortadan kaldırıyor...

Mert Yıldızhan: Kalabalık projelerdeki güvenlik sorununa butik çözüm gerekiyor!

Büyük projelerde binlerce kişinin yaşaması nedeniyle güvenlik konusunda sıkıntı yaşanırken, Ankara’yı “ butik residence ” konseptiyle tanıştıran Elit Royal Residence, bu sorunu ortadan kaldırıyor.

aston residence butik otel yatırımı Haberi

aston residence butik otel yatırımı

Taksim'deki eski bir binanın geçtiğimiz yıl restore edilmesiyle ortaya çıkan Aston Residence, butik otelcilikte ilerlemeyi düşünüyor. Projelerini anlatan Aston Residence ortağı Baran Asena, Taksim'de otellerin doluluk oranının yüksek olması nedeniyle yeni bir butik otel yatırımı için yer arayışında olduklarını söyledi. 

Kuruluş hikayelerini anlatan Baran Asena," Ortağım Tuncay İnce ile butik otel işletmeciliğine 2012'de başladık. Otelimiz 20 yataklı. Müşterilerimizin yüzde 80'i yurt dışından. Ayrıca yüzde 90 doluluk oranına sahibiz" dedi. 


"Otelimiz şehrin merkezinde muhteşem bir konuma sahip" ifadelerini kullanan Asena, "Çok sayıda restoran, kafe, bar ve mağazanın yer aldığı İstiklal Caddesi otelimize sadece 250 metre uzaklıktadır. Sultanahmet Cami, Ayasofya ve Topkapı Sarayı gibi birçok tarihi mekanın bulunduğu Sultanahmet'e ise 5 kilometre uzaklıktayız. Bu kadar merkezi bir konumda yer almamız daha çok tercih...