15 / 05 / 2024

Astor Enerji 1 Temmuz 2023’ten itibaren BIST 30 Endeksi’nde yer alacak

Astor Enerji 1 Temmuz 2023’ten itibaren BIST 30 Endeksi’nde yer alacak

Borsa İstanbul Yıldız Pazarda işlem gören Astor Enerji hisseleri 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren BIST 30 Endeksinde yer alacak. Şirketin 2023 yılı başında gerçekleştirdiği halka arzdan bu yana yüzde 30’ün üzerinde piyasa değerinin arttığı belirtildi.



İLK ÇEYREKTE YÜZDE 75 BÜYÜDÜ

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Astor Enerji’nin, halka arzın gerçekleştiği tarihten bu yana piyasa değerini önemli oranda yüzde 300’ün üzerinde artırdığı belirtildi. Astor Enerji Genel Müdürü Hakan Ünsal, konu ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Astor Enerji Genel Müdürü Hakan Ünsal, yazılı açıklamasında, 2023 yılı ilk çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 75 oranında büyüdüklerinin altını çizerken, 1,9 milyar TL ciroya ve yüzde 90 artışla 453,2 milyon TL net dönem karına ulaştıklarını ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön