16 / 05 / 2024

Astor Enerji 1 Temmuz 2023’ten itibaren BIST 30 Endeksi’nde yer alacak

Astor Enerji 1 Temmuz 2023’ten itibaren BIST 30 Endeksi’nde yer alacak

Borsa İstanbul Yıldız Pazarda işlem gören Astor Enerji hisseleri 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren BIST 30 Endeksinde yer alacak. Şirketin 2023 yılı başında gerçekleştirdiği halka arzdan bu yana yüzde 30’ün üzerinde piyasa değerinin arttığı belirtildi.



İHRACATIN PAYI YÜZDE 30

Astor Enerji Genel Müdürü Hakan Ünsal, dünya genelinde altı kıtaya yaygın bir şekilde, başta Avrupa, Orta Doğu ve Afrika kıtaları olmak üzere 90’ın üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini ifade etti. Hakan Ünsal, sözkonusu ihracatın önemine değinerek, Astor Enerji tarafından gerçekleştirilen ihracatın, şirketin toplam satışlar içerisindeki payının yüzde 30’lar seviyesine yaklaştığını ifade etti.

GÜÇLÜ FİNANSAL VERİLER

Güçlü finansal verileri ve operasyonel güçlerinin ardında bireysel ve kurumsal yatırımcılarla sürdürdükleri etkin ve şeffaf iletişimin büyük rolü olduğuna inandığını dile getiren Astor Enerji Genel Müdürü Hakan Ünsal, bugüne kadar olduğu gibi yatırımcıları, sektör ve Türkiye ekonomisi katma değer yaratmaya devam edeceklerinin altını çizdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön