29 / 04 / 2024

Ata GYO 100 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO 100 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihracına ilişkin başvuru hakkında açıklama yaptı.



Ata GYO'nun yönetim kurlunun 2 Eylül 2019 Tarih ve 15 Sayılı Kararına İstinaden, Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 100 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine, ihraç edilecek borçlanma araçlarının, vadesinin ve faiz oranının belirlenmesi, ihraç işlemlerinin ihraç belgesinin onay tarihinden itibaren bir yıllık dönemde bir veya birden fazla seferde yapılması ve ihraçla ilgili diğer tüm konularda Şirket Genel Müdürlüğü'nün yetkilendirilmesine oybirliği ile karar verildi. Borçlanma aracı ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru bugün itibari ile yapıldı.

Ata GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurlumuzun 02/09/2019 Tarih ve 15 Sayılı Kararına İstinaden, Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 100.000.000 TL (YüzMilyonTürkLirası)'na kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine, ihraç edilecek borçlanma araçlarının, vadesinin ve faiz oranının belirlenmesi, ihraç işlemlerinin ihraç belgesinin onay tarihinden itibaren bir yıllık dönemde bir veya birden fazla seferde yapılması ve ihraçla ilgili diğer tüm konularda Şirket Genel Müdürlüğü'nün yetkilendirilmesine oybirliği ile karar verilmiştir. Borçlanma aracı ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kuruluna başvuru bugün itibari ile yapılmıştır.
 


Geri Dön