02 / 05 / 2024

Ata GYO 100 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO 100 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO tarafından, 100 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine karar verildi...



Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihracına ilişkin SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

Ata GYO tarafından, 100 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine, ihraç edilecek borçlanma araçlarının, vadesinin ve faiz oranının belirlenmesi, ihraç işlemlerinin ihraç belgesinin onay tarihinden itibaren bir yıllık dönemde bir veya birden fazla seferde yapılması ve ihraçla ilgili diğer tüm konularda Şirket Genel Müdürlüğü'nün yetkilendirilmesine oybirliği ile karar verildi.

Ata GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 02/09/2019 Tarih ve 15 Sayılı Kararına İstinaden, Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 100.000.000 TL (YüzMilyonTürkLirası)'na kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine, ihraç edilecek borçlanma araçlarının, vadesinin ve faiz oranının belirlenmesi, ihraç işlemlerinin ihraç belgesinin onay tarihinden itibaren bir yıllık dönemde bir veya birden fazla seferde yapılması ve ihraçla ilgili diğer tüm konularda Şirket Genel Müdürlüğü'nün yetkilendirilmesine oybirliği ile karar verilmiştir. Borçlanma aracı ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kuruluna başvuru yapılmıştır. Söz konusu başvuru Kurulun 03/10/2019 tarih ve 55/1268 sayılı toplantısında onaylanmış olup ihraç belgesi ektedir.

Dosya için tıklayın

 


Geri Dön