01 / 05 / 2024

Ataşehir Şerifali Selective Prestige iletişim!

Ataşehir Şerifali Selective Prestige iletişim!

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Prestige

Alper İnşaat girişimi ile yükselen Ataşehir Şerifali Selective Prestige iletişim bilgileri için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz...




Selective Prestige, İstanbul Anadolu yakası Ataşehir Şerifali'de hayata geçirildi. 119 adet daireden meydana gelen Ataşehir Şerifali  Selective Prestige  iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 


Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan Ataşehir Şerifali Selective Prestige projesinin satışları sürüyor. Ataşehir Şerifali Selective Prestige projesi 19 katlı tek blok halinde tasarlanmış durumda. 2+1 ila 3+1 dairelerin tamamının satıldığı Ataşehir Şerifali Selective Prestige 'de 1+1 dairelerin alanları  59 ile 82 metrekare büyüklüğünde.



Ataşehir Şerifali Selective Prestige daire fiyatları: 

Ataşehir Şerifali Selective Prestige daire fiyatları 'na göre son olarak alan 1+1 dairelerin fiyatları 261 bin liradan başlıyor, 264 bin liraya kadar yükseliyor.


Ataşehir Şerifali Selective Prestige ödeme: 


Ataşehir Şerifali Selective Prestige projesinde banka kredisi kullanarak 120 aylık vadelendirmelerle  daire sahibi olmak mümkün. 


Ataşehir Şerifali Selective Prestige projesinde masa tenisi odası, squash salonu, pilates ve fitness salonları, sauna ve buhar odası, güneşlenme terasları, çocuk oyun parkı, seyir terası, açık ve kapalı yüzme havuzu ve çocuk havuzu gibi olanaklar bulunuyor. Ataşehir Şerifali Selective Prestige iletişim bilgileri şöyle: 


Ataşehir Şerifali Selective Prestige iletişim: 


Ataşehir Şerifali Selective Prestige iletişim adresi: Tatlısu Mah. Haliç Sk. No: 23 Şerifali / Ümraniye – İSTANBUL

Ataşehir Şerifali Selective Prestige iletişim telefonu: 444 11 89


Ataşehir Şerifali Selective Prestige kroki: 


Ataşehir Şerifali Selective Prestige iletişim!


Selective Prestige Evleri Ataşehir'de; 

Telefon: 444 11 89

Web Adresi: www.selectiveprestige.net

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön