29 / 04 / 2024

Ataşehir Trendist adres!

Ataşehir Trendist adres!

Firma: K Yapı ve Solid İnşaat

Proje: Trendist Ataşehir

Ataşehir Trendist adres ; Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No. 25 (Ataşehir Bulvarı) Ataşehir / İstanbul adresinde inşa ediliyor. Ataşehir Trendist fiyatları 250 bin TL'den başlıyor...




275 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Trendist Evleri projesi K Yapı Gayrimenkul ile Solid İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Trendist Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir'de yükseliyor.


Ataşehir Trendist adres bilgilerinden önce Ataşehir Trendist Evleri hakkında bilgi verelim. Ataşehir Trendist Evleri projesinde yer alan 3 kule 33 katlı olarak yükselirken, 13 konut bloğu 8 katlı olarak inşa ediliyor.


Ataşehir Trendist Evleri projesi 820 adet konut ve 40 adet ticari birimden meydana geliyor. Ataşehir Trendist Evleri projesinde konutların satışları yüzde 1 KDV oranı ile gerçekleştiriliyor. Ataşehir Trendist Evleri 2015 sonunda teslim ediliyor.


Ataşehir Trendist Evleri projeisnde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Ataşehir Trendist Evleri'nde ödemeler 120 aya kadar banka kredisi ile taksitlendiriliyor.


Ataşehir Trendist Evleri projesi içerisinde fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, alışveriş alanları, dinlenme alanları, yürüyüş alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Ataşehir Trendist satış listesi!


Stüdyo daireler 250 bin TL'den,

1+1 daireler 338 bin TL'den, 

2+1 daireler 471 bin TL'den, 

3+1 daireler 646 bin TL'den, 

4+1 daireler 690 bin TL'den başlıyor.




Trendist Ataşehir nerede?

Ataşehir Trendist adres : Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No. 25 (Ataşehir Bulvarı) Ataşehir / İstanbul



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



Ataşehir Trendist adres, kroki:


Ataşehir Trendist adres!



Trendist Ataşehir iletişim

Tel  : 0216 455 33 33 

Web: www.trendistatasehir.com


projeye sor



Geri Dön