30 / 04 / 2024

Athletic-O Towers teslim tarihi!

Athletic-O Towers teslim tarihi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Athletic-O Towers

Athletic-O Towers teslim tarihi olarak 2016 senesi belirlendi. Esenyurt'ta yükselen proje Athletic-O Towers kapsamında yer alan konutların 2016 yılı içinde Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor



Athletic-O Towers projesi, Başakşehir Bahçeşehir'de İstanbul'un Avrupa Yakası'nda hayata geçiriliyor.  Athletic-O Towers  teslim tarihi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Athletic-O Towers Evleri kapsamında 630 daire bulunuyor. Athletic-O Towers Evleri,  Dumankaya İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


Modern Vadi'nin 3. etabı olan Athletic-O Towers Evleri kapsamında lansman öncesi ön satış özel indiriminden faydalanmak için son gün bugün. 


2 kule halinde yükselen Athletic-O Towers Evleri satış fiyatları 1 oda 1 salonlar için  131 bin TL'den, 99 bin 750 TL'ye kadar iniyor.


Athletic-O Towers Evleri satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1'lerden meydana geliyor. Projede yer alan 2 kule 28 ve de 32 katlı tasarlandı. 


Athletic-O Towers teslim tarihi!

Athletic-O Towers teslim tarihikapsamında Kasım 2016'da daire teslimleri yapılacak. 


Banka kredili ödemelerin yapıldığı Athletic-O Towers Evleri kapsamında sauna, fitness merkezi, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, kapalı otopark, dinlenme alanları, spor alanları, buhar odası ve oyun alanları bulunuyor. 


Athletic-O Towers Evleri adres : Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul - Europe


Athletic-O Towers Evleri iletişim

Tel  : 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön