28 / 04 / 2024

Audi A serisinin yeni fiyatları belli oldu! Audi A serisinin fiyatları ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Audi A serisinin yeni fiyatları belli oldu! Audi A serisinin fiyatları ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Audi denince akla ilk gelen serisinin Audi A serisinin güncel fiyat listesi resmen açıklandı! Peki, Audi A serisi fiyatları ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Dünyanın en çok satan ve aynı orantı da en beğenilen otomobil markalarından olan Audi denince akla ilk gelen serilerden biri olan Audi  A serisinin mayıs ayı fiyatları belirlendi! Audi A serisinde otomobiller, modern ve göz alıcı bir tasarıma sahip. Bu sayede A serisi Audi severlerin en beğendiği serilerden biri oldu!

Geniş hava girişleri ve krom çıtalar ile Audi A serisi sportif bir görünüme sahip ve bu görünüşü sayesinde tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Yanlarda, orta ağırlıkta kapı eşikleri aracın sportifliğine dikkat çekmeye devam ediyor. 

Audi severler sakın kaçırmayın! Audi A serisi fiyatları belli oldu! İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...Audi A serisinde araçların arka kısmının geniş tasarımı, difüzör üzerindeki mat alüminyum gümüş renginde yatay kaplama ve yamuk şeklinde tasarlanan egzoz uç boruları ile araçların gücüne güç katıyor. LED teknolojili farlar, Audi A serisinin standart olarak tüm modellerinde yer alıyor. A serisi modelleri, iç mekanındaki yatay tasarımlı öğeler, yüksek kaliteli işçilik malzemeleri ve en son Audi teknolojisine sahip bilgi-eğlence sistemi ile daha da ön plana çıkan son derece ferah bir genişlik hissi veriyor. Ancak yakıt tüketimi ve emisyon değerleri araç donanımına göre farklılık gösterebilir.

Peki, Audi A serisi fiyatları ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön