29 / 04 / 2024

Audi A4 allroad quattro'ya zam! Audi A4 allroad quattro fiyatları kaç liraya yükseldi? İşte 11 Aralık fiyat listesi

Audi A4 allroad quattro'ya zam! Audi A4 allroad quattro fiyatları kaç liraya yükseldi? İşte 11 Aralık fiyat listesi

Audi A4 allroad quattro bu ay inanılmaz bir fiyat artışı gördü. Audi A4 allroad quattro'nun fiyatı ne kadar? 11 Aralık 2022 itibarı ile Audi A4 allroad quattro fiyat listesi ve özellikleri…



Allroad'a özel standart süspansiyon, Audi A4 allroad quattro'yu temel modele kıyasla 23 mm yükseltiyor. Cömert yerden yüksekliği, dışa dönük tasarımı ve yüksek işlevselliği ile A4 allroad quattro özel bir statüye sahip. Audi A4 allroad quattro'nun iç kısmında, geniş bir alan ve ambiyans aydınlatma paketleri gibi özel özellikler yer alıyor.

Standart quattro dört tekerlekten çekiş, iyi çekiş ve üstün sürüş dinamikleri sağlıyor. 

Audi A4 allroad quattro, karakteristik dış tasarımıyla offroad görünümünü görsel olarak vurguluyor. Tekerlek kemerleri belirgin bir şekilde genişletildi ve ön tampon ve arkadaki yan marşpiyeler kadar renkli bir şekilde uygulandı Tekerlekler, ön ve arkada daha geniş bir iz ile temel modelden 12 mm daha büyük. Arka kısımdaki dikkat çekici özellikler arasında gövde altı koruması ve özel difüzör bulunuyor. Önde, dikey desteklere sahip güçlü Singleframe, belirgin bir ayırt edici özellik olarak ön plana çıkıyor.

İsteğe bağlı Matrix LED farlar, dinamik ışık sıralaması ve dinamik göstergeler içeriyor. Aracın yanlarında bulunan eşik çıtalarında quattro logosu bulunuyor.

Audi A4 allroad quattro'nun iç kısmında, aracın genişliği, üzerinde krom kaplama şeridin özel bir vurgu eklediği kesintisiz havalandırma şeridi gibi özelliklerle vurgulanıyor. Orta konsolda geniş, pratik bir saklama bölmesi bulunuyor. Ambiyans aydınlatma paketi standart olarak yer alıyor. 

Peki Audi A4 allroad quattro'nun teknik özellikleri neler? İşte Audi A4 allroad quattro teknik özellikleri ve 11 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön