03 / 05 / 2024

Audi A5 Cabrio kaç TL? İşte  A5 Cabrio 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

Audi A5 Cabrio kaç TL? İşte  A5 Cabrio 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

Audi A5 Cabrio Kasım ayında kaç TL oldu? İşte Audi A5 Cabrio  17 Kasım 2022 fiyat listesi...



Geniş hava girişleri ve krom çıtalar Audi A5 Cabrio'nun ön kısmına sportif bir görünüm kazandırıyor. Yanlarda, orta ağırlıkta kapı eşikleri aracın sportifliğine vurguluyor. Arkanın genişliği, difüzör üzerindeki mat alüminyum gümüş renginde yatay kaplama ve trapez tasarımlı egzoz uç borularıyla güçlendiriliyor. 

Audi lazer ışıklı Matrix LED farlar bu araçta da standart olarak sunuluyor. Audi lazer ışığı fara göre gözle görülür derecede daha fazla emniyet sağlıyor. 50 km/saate kadar hızlarla hareket ederken tavan 15 saniye içinde açılabiliyor ve 18 saniye içinde tekrar kapatılabiliyor. Bagaj kapasitesi ise oldukça geniş ve 370 litre.

İç tasarım

İlerici yapıya sahip iç tasarım, yüksek kaliteli işçilik malzemeleri, son teknoloji ürünü bilgi-eğlence platformu ve standart ortam aydınlatma paketi plus ile tamamlanıyor. İsteğe bağlı Audi design selection ve S line iç görünüm paketleri sayesinde, iç mekana ilave görsel aksanlar eklenebiliyor. Audi A5 Cabrio'daki isteğe bağlı dinamik direksiyon, aracın direksiyon oranını ve direksiyon gücünü araç hızına göre her an hassas bir şekilde ayarlayabiliyor. Audi drive select ile sürüş hissi; dinamik, konfor, otomatik, bireysel ve verimlilik modlarından birini seçerek ayarlanabiliyor.

Peki Audi A5 Cabrio ne kadar? Audi A5 Cabrio fiyatları kaç TL? İşte Audi A5 Cabrio 17 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön