02 / 05 / 2024

Autopia'da dükkanların yüzde 40'ı satıldı, kiralamalar başlıyor!

Autopia'da dükkanların yüzde 40'ı satıldı, kiralamalar başlıyor!

Autopia 'da kiralama dönemi başlıyor. Aralık 2011 döneminde kapılarını açmaya hazırlanan ve bugüne kadar yüzde 40 oranında satışların tamamlandığı Autopia 'da, farklı hizmet gruplarına yönelik hazırlanmış olan alanlar için kiralama imkanı artık geçerli



Türkiye 'nin ilk Avrupa 'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olan Autopia içinde yer alan tüm alanlar için kiralama ve satış işlemlerinden otomotiv sektöründe yer alan distribütörler ile sıfır kilometre ve ikinci el araç alım satımı yapan galeriler ile birlikte, Tekne distribütörleri, Yat satışı yapan firmalar, ATV, Motosiklet, Bisiklet ve akla gelen her türlü tekerlekli araç satışı yapan firmalar, Süpermarket zincirleri, Telekomünikasyon şirketleri, Sigorta Acentaları, Turizm şžirketleri ve Fast food katında yer almak isteyen yiyecek – içecek markaları ve zincir kahve markaları faydalanabilecek.

Metrekare fiyatlarının talep edilen alanlar doğrultusunda belirleneceği kiralama sürecine özel belirlenen fiyatlandırmalardan, Autopia 'da kiralama yapmak isteyen tüm marka ve kuruluşlar faydalanabilecek.

Autopia Hakkında

Aralık 2011 döneminde açılması planlanan Autopia, Keleşoğlu İnşaat ve Gül İnşaat deneyimi ile toplam 150 milyon dolarlık bir yatırımla, 117.000 metrekare satılabilinir ve kiralanabilinir alana sahip ve 542 adet mağazası ile yılda 6 milyon ziyaretçi hedefliyor. Üç stadyum büyüklüğünde bir alana inşa ediliyor. Autopia showroomlarının tavan yükseklikleri 7 metre. Isıya duyarlı cam ile kaplanacak ve ön bölümlerine salyangoza benzer yumuşatılmış bir görüntü verilecek minimum maliyet ile maksimum getiri hesaplanarak kurgulanmış binanın uzunluğu 375, eni 125 metre.

www.autopia.com.tr


Geri Dön