28 / 04 / 2024

Avcılar Ispartakule Evleri kura çekimi ne zaman?

Avcılar Ispartakule Evleri kura çekimi ne zaman?

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Ispartakule Evleri

Başvuru işlemleri T. Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen Ispartakule Evleri 3 ayrı kategoride kura yöntemiyle satılıyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri kura çekimi ne zaman?



Satışların TÜFE'ye endeksli olarak gerçekleşeceği  Ispartakule Evleri  Avcılar'da 240 ay vadeli ve 15 bin TL'den başlayan peşinatlar ile ödeme yapılabiliyor. 


Ispartakule Konutları  Emlak Konut GYO  imzası ile yükseliyor. Toplam daire sayısı 1.849 adet olarak belirlenen projede 1.500 adet konut alt gelir grubu ve orta gelir grubu ile şehit ailesi, engelli ve gazi kategorisinde kurayla satışa sunuluyor. 


Avcılar Ispartakule Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor.  Başvuruları 3 Temmuz'a kadar devam edecek olan projede taksitler teslimden sonra ödenmeye başlanıyor. 


Emlak Konut Ispartakule'nin sözleşme imzalama dönemi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede başvuru formu www.emlakkonut.com.tr üzerinden kabul ediliyor. 


Avcılar Ispartakule Evleri kura çekimi ne zaman?

Ispartakule Evleri alt gelir grubu başvuru bedeli olarak bin TL, orta gelir grubu başvuru bedeli olarak ise 5 bin TL ödeniyor. Kurası 12 Temmuz'da çekilecek olan projede başvurular 3 Temmuz'a kadar devam edecek.


22 soruda Emlak Konut Ispartakule Evleri!


Satış duyurusu için tıklayın


Ispartakule Evleri iletişim bilgileri

Telefon: 0216 579 15 15 

Web: www.emlakkonut.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön