06 / 05 / 2024

AVM inşaatında iş kazası: 1 işçi öldü!

AVM inşaatında iş kazası: 1 işçi öldü!

AK Parti Derince Belediye Başkan Aday Adayı Cumhur Seferoğlu’nun kayınpederi Kemal Yaman (68), İzmit Yahya Kaptan’da yapımı süren Symbol Alışverişi Merkezi’nin inşaat alanında geçirdiği iş kazasında yaşamını kaybetti.




İzmit Yahya Kaptan Mahallesi D-100 karayolu kenarında, Kavanlar İnşaat tarafından yapımı süren Symbol Alışveriş Merkezi’nin inşaat alanında iş kazası meydana geldi. Kazada bir işçi feci şekilde can verdi. Edinilen bilgilere göre, Kemal Yaman adlı işçi henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı inşaat alanı içinde kepçenin altında kaldı. Kafası kepçenin altında ezilen işçi, olay yerinde yaşamını yitirdi.. Talihsiz işçinin cansız bedeni Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.


TOPRAĞA VERİLDİ

Meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden Kemal Yaman’ın, 30 Mart yerel seçimlerde AKP'den Derince Belediye Başkan Aday Adayı olan Cumhur Seferoğlu'nun da kayınpederi olduğu öğrenildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Kemal Yaman'ın cenazesi Derince Yenikent Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Manşet Kocaeli Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı dileriz.



Manşet Kocaeli


Geri Dön